Demek istediğimi anlamadınız sanırım. Rol saatlerine bakıldığı sırada sizin silahları birden alıp çatıya pusu kurmanız garip geliyor bize. Ayrıca biz yerdeyken de ateş ettiniz. Bunun da videosu var elimde. Yani siz birisini kurtarmak mı istiyorsunuz, yoksa tek amaç polisleri düşürmek mi? Fark ettiyseniz biz orada baya rol yaptık ve siz yine bekleyerek pustunuz. Diyelim ki dediğiniz doğru o zaman neden biz çıktıktan sonra etrafımızda kimse olmadığını fark edince tekrar pusup bizi düşürmeyi amaçladınız? Biz zaten kontrol sağlamıştık ve oradan çıkıyorduk? Gerek duyulursa videoyu da paylaşırım yani yerdeyken sıktığınız kısmı.
1) Apartmandan çıkarken ateş açıldı, burayı anladım.
2) Biz kaçarak köşeye geçtik ve oraya baya yaralı rolü yaptık. Bir süre de sıkmadınız, burada da gittiniz sandım.
3) Biz oradan çıkıp arabaya yönelirken birden çıkıp neden sıkmaya başladınız tekrardan? Kimi nereden kurtarıyorsunuz o kısımda? Bu kısmı anlayamadım.
Sizi düşürdükten sonra yerdeyken size sıkmamın bir sakıncası olduğunu açıkcası düşünmüyorum, bir problem veya bir ihlal olarak görmüyorum dostum.
Benim amacım arkadaşımın üzerindeki uyuşturucu maddeler gitmemesi ve kendisinin paket olmamasıdır, kendisiyle yani Sebastian ile OOC olarak iletişim kurmadığımdan ötürü /q atıp atmadığını bilemedim o an, yakalayamadım. Size sıkma amacım ise tekrardan binaya girebilir, kontrol sağlayabilir olmanız, sadece amaç Sebastian'ı korumak, fakat yanlış şekilde rol ilerleyişi sağlandığından ötürü sizin açınızdan bakarsak dediğim gibi, DM algılanabiliyor ve yanlış anlaşılanabiliyor.
Ekstra olarak benim üzerimde zaten silah bulunuyor, beraber Pawnshop'a gidiyoruz. Kendisi soygun yaparken Pawnshop'un arkasından motor kiralıyorum, çatıya çıkıp yukardan kuşbakışı olarak bakınıyorum. O sırada siz geliyorsunuz ve SMS atıyorum, kısacası durum bundan ibaret.