Konu: Camhunt Slient Seth_Peterborough @bloodface  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2025 23:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Seth_Peterborough @bloodface
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eski birlik arkadaşım, oluşum şikayeti açtı. Orada gözüme çarptı; olayın içerisinde ben de varım zaten. Camhunt ve Slient kullanıyorlar. Zaten o mesafede Deagle ile vuramazlar, sağ altan giden can barına ve yan tarafta yaralı düşen kişiye bakabilirsiniz, üstelik kafa atarak imkânsız. Camhunt ve Slient'tan işlem görmelerini talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
https://streamable.com/annn1f
https://hizliresim.com/mj5mibh Camhunt atan ve Slient açıp o mesefede helikopter düşüren koca yürekli arkadaş.

Ek açıklamalar(varsa): Artık banlanmaları lazım. Arkell Dwainstar karakteri de rolde bulunuyor zaten. Ban yiyecekleri için oluşum şikayeti açmadım; zaten açılmış bulunuyor. Ben yalnızca Camhunt için bir adet şikayet açtım. Hileye inisiyatif olmadığından dolayı banlanması söz konusu. Slient açıp adam vuruyorlar, ortalıkta “DM’ciyim” diye geziniyorlar. Bu kadar basit.

#1 - 05.11.2025 23:42
sıkan ben değilim, camhuntta açmadım koşuyorum. İyi akşamlar.

#2 - 07.11.2025 13:15
Benim iletilerini silen admin kimse çıksın adam yalan savunma yapıyor karşılık verince kanıtları attığımız halde iletimiz siliniyor silinmesin.

Videoda herşey belli camhuntan helikoptere bakıyorsun silent ile helikopteri vuruyorsunuz yaralı düşüyor hatta sağ alta can barina bakabilirsiniz o mesefede deagle ile vuruyor ilginç.

Sonuçlanabilir @Manifesto

#3 - 27.11.2025 01:37
Merhaba.

Şikayet tarafımızca incelendi, kimin sıktığına dair yeterli bir kanıt görülmüyor. Şikayet Kapatıldı.