yani copbait olmadığını söyleyip hem benim aklımla hem yönetimin aklıyla resmen alay ediyorsunuz başka bir açıklama yok, herhangi bir alakasının olmadığını söylemişler asıl olayla alakası olmayan ve polis aracı sürdüğüm için kışkırtılan tek kişi benim burada. polis cruiserının önünde sıfır çiziyorsun
@Berlin034 , tekli devriye çıktığım için başta aksiyon almak istemedim hatanı görürsün ve devam etmezsin diye. yolu kapattığım için uyarıldık demişsin hayır öyle bir durum yok sen normal yoluna devam edene kadar durdurmadım, hatta kendi etrafımda kasksız bir şekilde çember çizene kadar harekete dahi geçmedim. copbaitlik bir durum sergilediğin için kenara çekmek ereğiyle artık kenara çekmek istedim. motoru duvara vurduktan sonra tüh demen olaya ciddiyetsiz ve taşak geçer gibi bir şekilde yaklaştığını gözler önüne seriyor. herhangi bir kalkma emotesi dahi atmadın.
kaza rolünü sergilemiyorsun ve bunun pg ile alakası olmadığını söylüyorsun. emniyet kemeri olmadan 10 km/h duvara çarpmayla alakalı bir test videosu atayım aradaki farkı gör istersen bir de videoda. bir de kask veya dizlik dirseklik olmadan duvara karşı tosluyorsun ve motor üstündesin, hatırlatma geçeyim.
olayla hiçbir alakası olmayan ve bunny atarak polis aracının yanına gelen ve aracın önüne atlayan, margaret perry ile sohbet etkileşimi olmayan jhon kevin karakter adlı arkadaşımız da kıçından senaryo uydurma girişiminde bulunmuş. sanki ben kişiyi kendim kovalamak istiyormuşum gibi anlatılmış ama videonun öncesini burada paylaşıyorum ve gördüğünüz üzere böyle bir olay yok. iyi forumlar.