Konu: spread.cs  (Okunma sayısı 625 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.11.2025 19:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ @FalqoN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Attığı videoda spread.cs belli, cross büyümüyor. Zaten mermiler düz gidiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  O:-)

#1 - 04.11.2025 19:10
Kırpılmış/editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımaz. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 04.11.2025 19:51 FalqoN »

#2 - 04.11.2025 19:36
Bu şikayetin zaten bir geçerliliği yok fakat ben yinede kendimi aklamak için bir savunma yapayım :D

Aşağıya senin attığın videoyu dahada yavaşlatıp koydum. İçeriye girdiğinizde aramızda 2 adımlık mesafe var ve oturarak ak-47 ile ateş edildiğinde o mesafeden hitlerin size gitmesi gayet normal. Dikkatli izlersek benden çıkan mermiler bir alta bir üste, hatta bazen yan taraflara isabet ediyor. Mermi izlerini takip ederseniz spread olmadığımı bariz şekilde farkedeceksiniz zaten. Crossun büyümeme sebebi sabit cross kullanıyor olmam. Bunu vice roleplay hakkında video çeken birçok kişide kullanıyor. Cross sabit olsada mermilerim bal gibi sekiyor, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Videoda herşey net, mermilerim bariz şekilde sekiyor.

Bu şikayetin zaten bir geçerliliği yok yukarıda bahsettiğim gibi. Fakat ben yinede savunma yapmış olayım.

Spread Kullanmadığımın Kanıtı : https://streamable.com/lal3ct

İçeriyi beraber bastığınız arkadaşınız orada banlandı, hile kullanmanıza rağmen savaşı kaybetmeniz sizi üzmüş olacak ki sizde başkalarını banlatmayı deniyorsunuz. Spread kullandığım bir videoyu neden paylaşayım? Orası da komik geldi bak bana. Aşağıya bıraktığım arkadaşınız hile konusunda hepimizi cebinden çıkarır, gidip bi ona sorsaydınız keşke burada spread var mı diye :D

#3 - 04.11.2025 19:41
Bu şikayetin zaten bir geçerliliği yok fakat ben yinede kendimi aklamak için bir savunma yapayım :D

Aşağıya senin attığın videoyu dahada yavaşlatıp koydum. İçeriye girdiğinizde aramızda 2 adımlık mesafe var ve oturarak ak-47 ile ateş edildiğinde o mesafeden hitlerin size gitmesi gayet normal. Dikkatli izlersek benden çıkan mermiler bir alta bir üste, hatta bazen yan taraflara isabet ediyor. Mermi izlerini takip ederseniz spread olmadığımı bariz şekilde farkedeceksiniz zaten. Crossun büyümeme sebebi sabit cross kullanıyor olmam. Bunu vice roleplay hakkında video çeken birçok kişide kullanıyor. Cross sabit olsada mermilerim bal gibi sekiyor, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Videoda herşey net, mermilerim bariz şekilde sekiyor.

Bu şikayetin zaten bir geçerliliği yok yukarıda bahsettiğim gibi. Fakat ben yinede savunma yapmış olayım.

İçeriyi beraber bastığınız arkadaşınız orada banlandı, hile kullanmanıza rağmen savaşı kaybetmeniz sizi üzmüş olacak ki sizde başkalarını banlatmayı deniyorsunuz. Spread kullandığım bir videoyu neden paylaşayım? Orası da komik geldi bak bana. Aşağıya bıraktığım arkadaşınız hile konusunda hepimizi cebinden çıkarır, gidip bi ona sorsaydınız keşke burada spread var mı diye :D

sorduk varmış knk

zaten oradan povun var, atsana ne uğraştırıyon yetkilileri. 

#4 - 04.11.2025 19:45

sorduk varmış knk

zaten oradan povun var, atsana ne uğraştırıyon yetkilileri.
Neyi atayım kanka? Silahın sektiği yerleri mi?

Bu ss gibi tonlarca yer var silahın sektiğinin sizin povdada gözüktüğüne dair. Benim povumda cross sabit, ama mermiler sağa sola gidiyor :D
Kapıdan 4 kişi giriyorsunuz ve zaten dibimdesiniz. Üstüne üstlük ben eğilmişim o kadar yakın mesafeden ak sıkıyorum. Sende arkadaşlarında çok iyi biliyorsunuz burada hile kullanmadığımı. Tekrar söylüyorum, şikayetin zaten bir geçerliliği yok. Ben yinede keyfe keder, benide sizin gibi sanmasınlar diye savunmamı atıyorum. Siz banlanan arkadaşınıza unban formu hazırlayın kanka boşuna mesai harcamayın bizde hile yok ((:
« Son Düzenleme: 04.11.2025 19:47 FalqoN »

#5 - 04.11.2025 19:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ @FalqoN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Attığı videoda spread.cs belli, cross büyümüyor. Zaten mermiler düz gidiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  O:-)

Falqonumun fanı olarak kalın, yediremiyonuz dostunuzun ban yemesini  ::) falqon kıskanmaya başladım seni

#6 - 04.11.2025 20:01
Bomboş bir şikayet. Sonuçlanabilir.

#7 - 04.11.2025 20:01
maalesef mta oynamadığım için kimsenin fanı değilim, hemen multindende yorum atmışsın.

#8 - 04.11.2025 20:18
maalesef mta oynamadığım için kimsenin fanı değilim, hemen multindende yorum atmışsın.
Şikayeti tek gözle okuyorum, diğer gözümü böyle boş bir şikayet için yoramam dostum.

#9 - 04.11.2025 20:22
Aynen kardeşim ben falqonum aynı anda iki karakterden DM atıyorum. Hayallerinle yaşamaya devam et, akıl sağlığından şüphe ediyorum. Fazla hayalperestsin bilgisayardan uzaklaşmanı tavsiye ediyorum, biraz dışarı çık beyinine oksijen gelsin