Konu: RK Suçu  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.11.2025 18:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Çinçinghetto06

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @pqfeek
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK Suçu

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK ihlali

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
İlk düştüğü an : https://hizliresim.com/7nhdonu
Ateş açtığı an: https://hizliresim.com/65ldkot
Garanti olsun diye isminin çıktığı an  ::) : https://hizliresim.com/n5xynwh

Ek açıklamalar(varsa): SS'lerde gözüktüğü üzere arkadaşı evde vuruyoruz ss'te saat ve tarih gözükmekte. Daha sonrasında arkadaşları ile çatışma halindeyken RK'lı olmasına rağmen tekrar deagle çekip Jackson Tenroy'e ateş açmakta. RK süresi 8 saat fakat arkadaş yarım saat sonra fotoğraflarda ateş açmakta gerekenin yapılmasını arz ederim.

#1 - 01.11.2025 18:41
2. Ortak Nezaket - AFK bir oyuncuya karşı saldırı rolleri yapmak. Bu durum suistimal ediliyorsa rol sonrası şikayet açılmalıdır.

sunucu kurallarındada yazıldığı gibi afk birine saldırı rolü yapmak yasaktır evimde afk bir şekilde duruyordum ardından shotgunla düşürmüşler 

Savunmam bu kadar sonuçlanabilir, Sıkan arkadaşada afk kural ihlalinden işlem uygulanmasını istiyorum
« Son Düzenleme: 01.11.2025 18:57 Çinçinghetto06 »

#2 - 01.11.2025 20:29
madem düştüğünü gördün neden sıkma gereği duydun olay sonrasında? Ve seninde merak ettiğin bir soruya de inelim. Olay evin çevresinde olduğu için eve girdik öncesinde evin dışında kavga oluyor (arkadaşların ile dışarıda resmen savaş oluyor ve agresif bir tutum sergiliyorlar. Hepsi ihlal ile savaşmakta ama bunu es geçiyorum şikayetleri mevcut) evi kontrol ediyoruz bizde doğal olarak birinin kaçıp kacmadığını kontrol etmek için ve silahlı olup olmadığına bakmak amaçlı eve giriyoruz adamın evinde durursan bende sıkarım doğal olarak tamamen saçma bir savunma olmuş ne arıyorsun madem o evde? Ek açıklama olarak bu konuyu bir yetkili arkadaşada sordum bir sorun teşkil etmediğini vurguladı. Ek savunman varsa ki sanmıyorum bekliyorum. Herşey doğal ve açık, vurulduğununda farkındasın.

#3 - 01.11.2025 20:39
madem düştüğünü gördün neden sıkma gereği duydun olay sonrasında? Ve seninde merak ettiğin bir soruya de inelim. Olay evin çevresinde olduğu için eve girdik öncesinde evin dışında kavga oluyor (arkadaşların ile dışarıda resmen savaş oluyor ve agresif bir tutum sergiliyorlar. Hepsi ihlal ile savaşmakta ama bunu es geçiyorum şikayetleri mevcut) evi kontrol ediyoruz bizde doğal olarak birinin kaçıp kacmadığını kontrol etmek için ve silahlı olup olmadığına bakmak amaçlı eve giriyoruz adamın evinde durursan bende sıkarım doğal olarak tamamen saçma bir savunma olmuş ne arıyorsun madem o evde? Ek açıklama olarak bu konuyu bir yetkili arkadaşada sordum bir sorun teşkil etmediğini vurguladı. Ek savunman varsa ki sanmıyorum bekliyorum. Herşey doğal ve açık, vurulduğununda farkındasın.

Arkadaşım afk bir oyuncuyla kendi başına bir rol yapmışsın, interiorumda afk bir şekilde bekliyordum. Admin kararı bekliyebiliriz ve @SniperGod adlı arkadaşada ilegal kural ihlali yaptığı için yaptırım almasını arz ederim. 
Alıntı
1) GENEL İLLEGAL KURALLAR

Sivil karakterler birlik olup hiçbir birliğe karşı agresif tutum-savaş ve benzeri şeyleri sürdüremezler.

#4 - 01.11.2025 20:49
Bazen düşünüyorum ki düşünmeden mi şikayet açıyorlar? yahu benim birine ateş açtığım bir saldırıda bulunduğum bir ss var mı? ha şöyle diyorsan sivil birisi eve giremez.. maalesef öyle bir kural yok ne yazık ki.. Sana ve ekibine saldırdığım bir ss veya kanıtın varsa sun. Yoksa cevap vermek için cevap verme.

Benim çevremde olan bir olaya şikayet açarım bu kadar basit.

#5 - 03.11.2025 16:17
İki tarafında hataları var.

Bu seferlik uyarıyorum, bir sonraki sefere daha dikkatli olun. Ceza alırsınız.