Konu: refuse rp  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.11.2025 13:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Carl_Green

Olaya dahil olan şahit karakter adı: GANTON PARK YOUNG GUNNERZ ÜYELERİ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
refuse rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: role uymadi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgur.com/6S1X50W.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.11.2025 14:11
Kardeşim, sen binconun önünde duran, herhangi bir düşmanlığın olmadığı karaktere sıkamazsın. Quashara karakteri sadece araca yaslanmış sigara içiyordu. Ayrıca diğer sıkıtğınız adamlarla aynı birlikte değilim. Orada ck rolü yaptınız, ck hakkınız olmadan. Hepiniz toplanmış bir YRB ekibisiniz, rolden anladığınızı pek sanmıyorum. Sen gelipte düşmanlığın olmadan bir çetenin hoodunu basamazsın. O çetenin üyesi olmadığım halde gelip banada sıktınız, sadece araca yaslanıp sigara içtiğim için. Söylediğim gibi rolden anladığınızı hiç sanmıyorum, bilgisayar başında o güzel ekibinizin rolleri beni güldürüyor. Bildiğin adanalı rp yapıyorsunuz  ::) Ek olarak ise, size öyle bir şikayet açacağım ki bu gece, herkes nasıl bir YRB olduğunuzu görecek  :-*
« Son Düzenleme: 01.11.2025 14:13 Carl_Green »

#2 - 01.11.2025 14:18
tamam

#3 - 01.11.2025 14:23
Kardeşim, sen binconun önünde duran, herhangi bir düşmanlığın olmadığı karaktere sıkamazsın. Quashara karakteri sadece araca yaslanmış sigara içiyordu. Ayrıca diğer sıkıtğınız adamlarla aynı birlikte değilim. Orada ck rolü yaptınız, ck hakkınız olmadan. Hepiniz toplanmış bir YRB ekibisiniz, rolden anladığınızı pek sanmıyorum. Sen gelipte düşmanlığın olmadan bir çetenin hoodunu basamazsın. O çetenin üyesi olmadığım halde gelip banada sıktınız, sadece araca yaslanıp sigara içtiğim için. Söylediğim gibi rolden anladığınızı hiç sanmıyorum, bilgisayar başında o güzel ekibinizin rolleri beni güldürüyor. Bildiğin adanalı rp yapıyorsunuz  ::) Ek olarak ise, size öyle bir şikayet açacağım ki bu gece, herkes nasıl bir YRB olduğunuzu görecek  :-*

#4 - 01.11.2025 14:46
bu adamlar çok komik! 8)

#5 - 01.11.2025 15:11
arkadas savunmasini yapmis, sonuclanabilir.

#6 - 01.11.2025 17:30
Bu elemanlar çok havalı😎😎

#7 - 03.11.2025 16:12
Her ne olursa olsun o an rolünüze devam etmelisiniz. Sonrasında şikayet oluşturabilirsiniz. Quashara karakteri ceza alacak.

Şikayeti saptıran, toxic ileti gönderen oyuncular forum uyarısı alacak.