Konu: Ryder_Lawrance @os53 DM+GBİ+/Q  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2025 15:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryder_Lawrance @os53

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Blockboys Quatzell_Washington

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
Alıntı
3.10. Refuse RP: Karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, kısaca özet geçeyim; Arkadaşımız rol yapmaktan bağımsız freeroam sunucudaymış gibi yaklaştı birden eline emotesuz bir şekilde rol yapmadan sopa alıp meslek noktasında karakterime saldırmaya başladı, daha sonra kenara doğru koşup /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/ysBwSzy
https://imgur.com/fi3ujkX

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımızın yaptığı ihlallerden cezalandırılmasını, ayriyetten rehber bir arkadaş tarafından arkadaşımıza rol öğretilmesini talep ediyorum.

#1 - 31.10.2025 17:34
Dostum yaşadığım bir bağlantı sorunu ve serverin lag'ından dolayı yanlış ve olumsuz bir sorun olduğu için kusura bakma. Doğru meslek yerinde bulunuyordum fakat bile bile sizi bayıltmadım, bayılttı gözüküyorum bayılttığımın bile farkında değilim çünkü internet bağlantısı ping sorunu yaşıyordum. Sizin yazdığınız mesajlar veya emoteler hiç bir şekilde bende gözükmedi yere düştüğünüzü bile görmedim. Meslek bitiminde araçtan indiğimde karakterler iç içe girdi buga düştüm ve mouse tıklayarak çıkmak istedim ardından bugtan kurtuldum karakterler ayrıldı. Sonrasında bir araba vardı "Güzel araba" yazdım yazdığım chatim bende gözükmeyince lag'ın düzelmediğini anlayarak relog atıp oyuna tekrar girdim, girdiğimde meslek yerinde kimse yoktu. Kimseyle bir sorunum yoktur.

#2 - 31.10.2025 19:53
Herkesde lag olabiliyor, fakat hiç bir zaman lag girdiğinde kimse milleti sopa ile düşürmüyor, zaten karakterimi düşürdükten sonra gidip birileriyle chit chat yaptıktan sonrasında /q attın, zaten kanıtlarda da karakterinin sohbeti chatte düştüğü görünüyor.

#3 - 31.10.2025 20:53
İnan kardeşim kucağımda çocuk vardı bir yandan oğlana bakarken bir yandan meslek kasayım dedim ve ister istemez lag ve bugtan dolayı anlattığım şekilde sana vurdum. Bundan dolayı kusuruma bakma, bu şekilde aşağılayıcı konuşman pek hoş değil ama sorun değil ister istemez olduğunu tekrardan dile getiriyorum. Kusura bakma

#4 - 04.11.2025 22:46
Ryder_Lawrance karakteri cezalandırılacak.