Konu: [30.10.2025 - Samuel Maij] Retarted RP Carjacking- Güvenli Gölge İhlali  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2025 23:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Troublemaker- Samuel Maij

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.10.2025 21.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Güvenli Bölge İhlali: Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bildiğiniz kadarıyla sunucuda sürekli olarak kesilmeler, kopmalar yaşanıyor. Market caddesinde işe başlamak üzereyken oyunum gitti ve girdiğimde arabamı göremedim. Kişi arabam ile geldiğinde plakasından ve ID sinden aracı tanıyıp kişiye seslendim. Zaten normalde oradan araç çalması dahi yasak, ben rolü bozmadan devam ettim. Kişi valeyim tarzı yalanlar söylemişte olsa araca bindiğini kanıtladı. Araç ile bütün şehri gezip sonrasında aynı caddeye gerdi döndü. Benimle dalga geçer bir tarzı vardı ve bu beni çok sinirlendirdi. Kişi ben binecekken kaçıyordu, bir yerde kişi durağan haldeyken aracın arkasına atladım ve rolü hiç bozmadan devam ettim. Araca binince basmaya başladı. Polisleri arayıp araç ile beni kaçırdığını söyledim. Telefonu duyunca aracı suya atıp kaçtı. Normal karşılarım böyle bir durumu ama işe başlayacağım sırada aracımı çalması ve beni salak yerine koyup eğlenmesi beni çok sinirlendirdi. Kişideki öz güven muhtemelen alt karakteri olmasından dolayı. Gereğini yapmanızı istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Ani sinirimden çok fazla tepki vermiş olabilirim fakat kişinin yaptığı tamamen kışkırtıcıydı. Eklemek istediğim başka bir şey yok.

#1 - 04.11.2025 15:04
@Troublemaker savunmanızı iletin.

#2 - 05.11.2025 00:56
Her şey rol dahilinde, aracın kapısı açık motoru açık atladım çaldım arabayı. Kişi gelip PM atsa “kardeşim oyunum koptu aracı verir misin” dese ben anlayış gösterir aracını teslim ederdim zaten. Ama kendisi rol üzerinden devam etti, bana hakaret etti. Emotelar attı, /me kapıyı açmaya çalışır. dedi /dene attı vesaire vesaire. IC olarak polise verirsin anlarım ama bu şikayeti neden açtın onu anlamıyorum…

#3 - 05.11.2025 01:02
Ayrıca şunu eklemek isterim: Olay üzerinden 5-6 gün geçmiş, keşke etiket atsaydın o gün kanıtlarımı sunabilirdim fakat hatırladığım kadarıyla ben o aracı Little Italy taraflarında almıştım yani güvenli bölge ihlali yaptığımı düşünmüyorum.

#4 - 06.11.2025 19:45
Kanıtlar yetersiz.