Yaklaşık 7 ay önce büyük emeklerle kurduğumuz ve zaman içerisinde güzel bir ortam haline gelen bu birliği bugün itibarıyla kapatma kararı aldığımı herkese duyurmak istiyorum.
Bu süreç boyunca birlikte birçok olay yaşadık, güzel dostluklar kurduk ve gerçekten unutulmayacak anılar biriktirdik. Başından sonuna kadar bu oluşumun içinde bulunan, emek veren, zaman ayıran ve desteğini eksik etmeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Son zamanlarda gerçek hayatımdaki yoğunluklar nedeniyle birliğe eskisi gibi vakit ayıramamaya başladım. Açık konuşmak gerekirse; bir oluşumu ayakta tutabilmek için sadece isim olarak lider olmak yeterli olmuyor. Sürekli ilgilenmek, düzeni korumak, sorunlarla uğraşmak ve ortamın devamlılığını sağlamak gerekiyor. Ben ise artık bunu gerektiği şekilde sürdürebilecek durumda değilim.
Bu karar herhangi bir kavga, anlaşmazlık veya dış etken nedeniyle alınmış bir karar değildir. Kimseyle kişisel bir problemim yok. Tam aksine, ortamın zamanla kötüye gitmesini veya gereksiz tartışmalar yaşanmasını istemediğim için bu noktada düzgün bir şekilde sonlandırmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Birlik içerisinde yaşanan tüm olaylar, yapılan roller ve verilen emekler benim için her zaman ayrı bir yerde kalacak. Burada kurulan dostlukların ve geçirilen zamanın değeri hiçbir zaman değişmez.
Bugünden itibaren birlik resmi olarak kapanmıştır. Tekrardan bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hepinize bundan sonraki roleplay hayatınızda başarılar, belki bir gün geri döneriz.
Bizim ayrılığımız fazla uzun sürmeyecek