Konu: E/S 410 Piru Street Bloods  (Okunma sayısı 6655 defa)

1 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 01.11.2025 21:36
 :o
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
wandex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 01.11.2025 21:46
Yerimizi alalım :sampanya:
Mükemmel
1
Tepki yok
wandex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 01.11.2025 22:13
bloods kültürü çok fazla var sunucuda farklı bir konsept olsaydı daha iyi olurdu kendi düşüncem, ama iyi roller

dayıcan sıkıntı o değil sene 2025 blood crips kavramı kalmadı gibi bir şey herkes mahalle setine geçti kendinin derdine düştü zaten bu chichago atlantadaki kenar mahallelerindeki suç sayfalarına bak ayıkırsın
zaten hep senin söylediğin gibiydi bu vicede herkes bloodu çete sanıyor, bir kültür olduğunu bilmiyorlar

Kültür değil bunun, Türkiye örneği mesela GFB tribünlerindeki gayrimeşru gruplar gibi. Milletin kafa yapısı; Bloods diye çete var, Crips diye çete var, düşmanlar falan... Bu taraftarlık meselesi, günümüzde çoğu set ne uğruna çatıştığını bile bilmiyor. Türkiye örneği ise mesela Zeytinburnu GFB ile Güngören GFB’nin sokakta yüksek mertebe için çatışması gibi bir şey. Çok iyi örnek veremedim ama ayıkırsın dediğim şeyi. Her olayı bir kenara bırakıp bu gün aktif saltanat süren blood veya crips seti yok gibi bir şey. Herkes artık mahalle setine geçti ve sokak içi olayları fazlasıyla karışık.

Bana kalırsa siyahi çeteci rolünü herkeste yapmamalı en azından türkiye'de çünkü yaptıkları rollerde bir şeyler başarıyorlar müzik dışında villaya falan geçiyorlar mahallesine para vurduktan sonra Vinewood'dan falan geliyorlar aşırı trajikomik oluyor. Zaten en basitinden Instagram hesaplarını sosyal medya aracılığıyla bulduğunuzda anlarsınız aşırı cahiller yani kafaları artık kenevir tüketiminden çalışmıyor sadece müzik yapanların biraz daha kurtulma ihtimali var onlarında bir çoğu gövde gösterisi olsun, mahalleden kopmamak uğruna bakın böyleydim böyle oldum ayağına vurulup gidiyor yada artık kafası uyuşturucu yüzünden çalışmayacak hale geldiği için intihar ediyor vesaire.

Cahil cesaretine sahip olduklarını ve toplum için ciddi anlamda tehlike yarattıklarını bu tarz videolardan görebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 01.11.2025 22:17
bloods kültürü çok fazla var sunucuda farklı bir konsept olsaydı daha iyi olurdu kendi düşüncem, ama iyi roller

dayıcan sıkıntı o değil sene 2025 blood crips kavramı kalmadı gibi bir şey herkes mahalle setine geçti kendinin derdine düştü zaten bu chichago atlantadaki kenar mahallelerindeki suç sayfalarına bak ayıkırsın
zaten hep senin söylediğin gibiydi bu vicede herkes bloodu çete sanıyor, bir kültür olduğunu bilmiyorlar

Kültür değil bunun, Türkiye örneği mesela GFB tribünlerindeki gayrimeşru gruplar gibi. Milletin kafa yapısı; Bloods diye çete var, Crips diye çete var, düşmanlar falan... Bu taraftarlık meselesi, günümüzde çoğu set ne uğruna çatıştığını bile bilmiyor. Türkiye örneği ise mesela Zeytinburnu GFB ile Güngören GFB’nin sokakta yüksek mertebe için çatışması gibi bir şey. Çok iyi örnek veremedim ama ayıkırsın dediğim şeyi. Her olayı bir kenara bırakıp bu gün aktif saltanat süren blood veya crips seti yok gibi bir şey. Herkes artık mahalle setine geçti ve sokak içi olayları fazlasıyla karışık.

Bana kalırsa siyahi çeteci rolünü herkeste yapmamalı en azından türkiye'de çünkü yaptıkları rollerde bir şeyler başarıyorlar müzik dışında villaya falan geçiyorlar mahallesine para vurduktan sonra Vinewood'dan falan geliyorlar aşırı trajikomik oluyor. Zaten en basitinden Instagram hesaplarını sosyal medya aracılığıyla bulduğunuzda anlarsınız aşırı cahiller yani kafaları artık kenevir tüketiminden çalışmıyor sadece müzik yapanların biraz daha kurtulma ihtimali var onlarında bir çoğu gövde gösterisi olsun, mahalleden kopmamak uğruna bakın böyleydim böyle oldum ayağına vurulup gidiyor yada artık kafası uyuşturucu yüzünden çalışmayacak hale geldiği için intihar ediyor vesaire.

Cahil cesaretine sahip olduklarını ve toplum için ciddi anlamda tehlike yarattıklarını bu tarz videolardan görebilirsin.

Beyler birlik formundayız, burada tartışmayalım iki tarafıda tanımıyorum. Boş ileti olmasın benim maksadım iyi akşamlar.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
borsakaplanıazeri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 01.11.2025 22:19
aslan kardeşimden aslanlar gibi tanıtım, başarılar.  :o :sampanya: :uzi:
Mükemmel
1
Tepki yok
wandex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 01.11.2025 22:20
ÇOK İYİ OLMUŞ 10 ÜZERİNDEN 11 VERİYORUM HOCAM :uzi:
Mükemmel
1
Tepki yok
wandex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 01.11.2025 22:21
ÇOK İYİ OLMUŞ
Mükemmel
1
Tepki yok
wandex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 01.11.2025 23:18
 :manifdog
Mükemmel
2
Tepki yok
wandex, kaseze,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 02.11.2025 01:03

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 02.11.2025 09:32
Tebrik mesajları için herkese teşekkür ediyorum, bu iletiden sonra sadece ROLSS ve oyundan kareler yer alacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok