Konu: Trolling I Jwaun Crawford  (Okunma sayısı 83 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.10.2025 03:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jwaun_Crawford @Shizaki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward_Briggs @Sarpingo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.102025 / 02:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz olağan rolümüzü yaparken kişi durmadan aracıyla gelip bize çarptı. Ardından küfürler etti. Trollediğini anladığımız için görmemezlikten geldik. Sonrasında Tamir yerini işgal ederek rollerimizi baltalı ve tekrar bizi takip edip aracını defalarca kez önümüze kırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Günde bir kaç saat girip keyif almak istediğimiz yerde yapılan bu tarz anlamsız işlerin caydırıcı cezalar alması gerektiğini düşünüyorum, gerçekten keyif kaçırıyor. Gereği yapılırsa sevinirim.

#1 - 26.10.2025 03:45
Şahitliğimi onaylıyorum bu rolün sonrasında onu kelepçeleyip araca bindirdik fakat trollemeye devam edip araçtan atlayıp kaçmaya devam etti daha fazla uğraşmak istemedik.

#2 - 26.10.2025 05:06
Trolling adı altında müthiş bir bir şey göremiyorum ben burada. Tamirdeyken çarpıyorsun, ne bir özür ne bir kusura bakma var. Üstüne üstlük emrivâki konuşup geriyorsun. Tamirden çıkıp sokağa doğru gidiyorum. Yine önüme çıkıyorsun, yine önüme çıkıyorsun. Üstüne üstlük siren açıyorsun, gelip sana sireni sorduğumda gram yanıt dâhi vermiyorsun. Üstüne bir de saçma sapan şikayet açıyorsun. Garaja doğru dönerken önünden geçiyorum ve sana çarpıyorum bilmeyerek. Dönüp bir şeyin var mı diye soracakken bile hâlâ kendini üst perdede görüp departmana kaçıyorsun. Sen bu PD rollerini böyle yapıyorsan çok işimiz var.

Olası bir PD kaza rolünden kare paylaşmamı istersen sana örneklendirebilirim;
https://prnt.sc/ZmVGgja-Dp27

Nasıl tepki gösterdiysen, aynı şekilde tepki aldın. Burada muhteşem muhteşem abartıp, "Bu adam troll, trollük yapıyor. Bu ceza alsın. Biz birkaç saat giriyoruz zaten." diye tepki göstermene gerek yok. Bende 12 saat çalışıp bu oyuna giren bir userım. Bizde emek sarfedip biraz eğlenmek için giriyoruz oyuna. Kimsenin rolünü, şununu bununu bozmaya çabalamıyoruz.

Savunmam devam edecek.
« Son Düzenleme: 26.10.2025 05:09 Shizaki »

#3 - 26.10.2025 05:42
Keşke videoyu daha öncesinden başlatabilseydim. Tamirde aracına vurmadık, öncesinde zaten durduk yere Idlewood'da bilerek bir kaç kez aracımıza çarpıyorsun. (Bilerek çarptığın videodaki diğer örneklerde olduğu gibi belli.) Videodan yaklaşık 1 dakika önce aracımıza bilerek bir kaç defa çarpıp ardından yapılan "rol"

Aracınla "yanlışlıkla vurup" ardından yaptığın rol;
[02:46:31] Jwaun Crawford: Ne bak yorusn?
[02:46:36] Jwaun Crawford: Sikerim  simdi g tten.
[02:47:32] * Jwaun Crawford vermez s ray .
[02:47:32] Jwaun Crawford: Ne bak yorsun am na koydu umun  ocu u?
[02:47:32] Jwaun Crawford:  l n  dirini sikerim, beni dellendirme.
[02:47:32] Edward Briggs: Komik  ey seni.
[02:47:39] Jwaun Crawford: Siktir git, annen komik.
[02:47:44] * Jwaun Crawford tamir ettirir arabay , i i uzun.
[02:47:48] Dorian Reed: HAD !
[02:47:50] Jwaun Crawford: Kaybol git ba ka yerde tamir ettir.
[02:47:53] Jude Lyngstad: HAD SENE.
[02:47:55] Jude Lyngstad: ORROSPU  OCU U.
[02:47:58] Jwaun Crawford:  l n  sikmeyeyim g tten.
[02:47:58] Edward Briggs (Santiago Lozano'e konu ur): Plakaya ceza yazars n.
[02:48:00] [AW] Santiago Lozano f s ld yor: Bekle.
[02:48:07] Jwaun Crawford: Plakay  g t ne sokar m  imdi.
[02:48:17] * Tamir  sirketi her araca esit sure ayırıyor. (( Santiago Lozano ))
[02:48:28] * Para dedi, k l m  teri. Uzun tutuyor. (( Jwaun Crawford ))
Jwaun Crawford: Plakaya kes.
[02:49:15] Jwaun Crawford: Am na koyuveririm.
[02:49:15] * Edward Briggs torpidodan bir ceza makbuzu   kar r.
[02:49:20] Jude Lyngstad: Haber edersin Jwa-.. AS H AHS H ASH AH A H  HA A    A HA HA .
[02:49:23] Jwaun Crawford kahkaha atar.
[02:49:26] Jwaun Crawford:  AHPA HA HP APH AHPA PH APHA PH APHA.
[02:49:28] Jwaun Crawford: ANNEN  S KEY M.

Yaptığın trollüğü ciddiye alıp bir de bu adına (rol) dediğin şeye karşılık vermediğimiz için hesap sormaya kalkıyorsun. Videodaki davranışlarından zaten olaya nasıl yaklaştığın belli.
Daha fazla yorum yapmayacağım. Kanıtların oldukça net olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 26.10.2025 05:44 Qartvela »

#4 - 26.10.2025 10:07
Şikayet İncelendi. İhlal edilen kural olarak Trolling'den işlem uygulanmayacak, Jwaun_Crawford karakteri "Copbait" kapsamında cezalandırılacak.

K&A