Arkadaşım herhangi birlikte bulunmadığın bir karakterde sivilken bu şekilde kaza sonrası gidip tek başına bir karakter ile set hoodunda seti basıp, terör nasıl estiriyor olabilir karakterin? Şuan gözlemlediğim kadarıyla hala bir birliğin yok, zaten bir birlikten çıktıktan sonra sivil sayılırsın, bu tür rollerden kaçınman gerekiyor maâlesef, halihazırda sunucuda kaza sonrası Deathmatch atmak yasak, yaptığın rollerde kurallara uyulması gerekiyor.
Ayriyetten attığın screenshot da göründüğü gibi maske takma emoteu vermeden maske /masketak komudunu kullanıp maske takıyorsun, buda powergaming kapsamına girer.
Threston_Hudson karakterinin ise patlar emoteunda anlaşılmayacak hiçbir şeyin olmadığı ortada, gülme mânasında patlar yazdığını herkesin anlayacağı aşikâr.
Aşağıda belirttiğim üzere "canından mı olmak istiyorsun" kelimesini set üyesi karakterim tehdit olarak algılayıp karşı tarafa bunu soruyor.
[23:01:31] Rowen Sasilvia: Canından mı olmak istiyorsun? Ben şahsen istemiyorum.
[23:01:54] Tremon Moody: Sen tehdit mi ediyorsun bizi?
Karakterlerimiz hooda kadar takip edip geldiğinde bile sana cevap vermemek için direniyor, hoodda aptal topluluğu vesayre diyip set üyelerine hâla karakterin laf atıyor, aşağıya zaten kanıtını bırakacağım. IC de çok fazla sınırları taşırdı karakterin, sokaktan gitmen için karakterine konuşulduğunda da çıkartıp silahını sıktın, bu tarz bir rol yaklaşımı olmaz arkadaşım, aşağıya kanıt bırakıyorum;
https://imgur.com/U0nDXbxSıktıktan bir vakit sonra sokağa gelip gidip hâla karakterin dalga geçiyor, tek başına sivil bir karakter ile bunları nasıl yapabiliyorsun, sistemsel silahlarımız bulunduğu hâlde silahlı herhangi bir role girişmedik seninle, yaptığın rollere dikkat etmen gerekiyor, her kazada birbirimize sıksaydık inan ne seyir zevki kalırdı, ne oyun zevki, aşağıya bir süre sonra tekrardan gelip karakterin tek başına setin sokağında set ile dalga geçtiğine dair kanıt bırakacağım, şikayette yalan beyanlara başvurmamanı tavsiye ederim, tüm gidişatın kanıtları mevut, bu şekilde de yalanını çürütmüş olalım arkadaşım.
https://imgur.com/ChiyMHQ