Öncelikle ESP, WH gibi durumlar yok. Helikopter tarafından izleniyordunuz, üstüne CCTV'den takip ediliyordunuz burayı geçelim. Normalde In Game bir durumu OOC açıklama gibi bir durumum yok ama açıklayayım olay örgüsünün kafanızda oluşması adına; Karakterleriniz bir çatışma içerisindeydi, ardından bölgeye SWAT birimleri yöneldi, bölgede olup kaçanlar oldu, aynı şekilde PD peşine düştü, dolayısıyla YÜKSEK RİSKLİ aranan sıfatına girdiniz, PD sizi bir süre sirenli bir şekilde kovaladı, ardından ÇAVUŞ+ iznini alıp tekerleklerinize ateş açtı. Sonrasında da siz yayan olarak kaçmaya başlayınca ve yardım için başka birileri gelince size de ateş açıldı. Ki arkadaşınız nasıl oraya geldi onu da bilmiyorum, soruşturmadım da. Üstüne ihtar diyorsunuz, kaç dakikalık bir kaçış var burada, ihtar kısmını tam olarak anlamadım. Öncesinde zaten durdurulmanız için ihtar verilmiştir, rolü yöneten de benim. Yüksek riskli silah taşıma potansiyeli olan birinin kaçmasına mümkün olduğunca izin verilmez, savunmada size atıldığı gibi bir uygulama yapılır çok büyük bir ihtimalle. Sizi almaya gelen diğer motor için de gerekli bilgi geçildi, o da yüksek riskti zaten sıradan biri değil (silah potansiyeli). O şekilde vuruldunuz. Umarım anlatabilmişimdir.