Konu: Tarreion Moody - Kural İhlalleri  (Okunma sayısı 341 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2025 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion Moody @MrJoe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dremonte Baldwin @carlos77

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek
- spam/flood yaparak iletişimi baltalamak
- yetkili kararlarına karşı çıkmak, fikrini diretmek
- kaza, vurulma, kaçırma gibi karakterinizi olumsuz etkileyen olaylarda kasıtlı olarak uyum sağlamamak veya rolü aksatmak
- OOC sorunları IC lehine kullanmak ve karşı tarafın rolünü etkilemek (Örneğin polis karakterin oyunu çökmesi üzerine olay yerinden kaçmış gibi davranmak, oyundan düşmüş kişinin aracını çalmak, vb.)
- Rolde AFK kalmak
- Hem sistemsel hem rolsel işleyişi olan bir yerde sistemi kullanıp rolsüz çıkmak (hastanede doktor varsa koşarak /tedaviol yazıp çıkmak, restoran/bar/cafe vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak, vb.)
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.
- AFK bir oyuncuya karşı saldırı rolleri yapmak. Bu durum suistimal ediliyorsa rol sonrası şikayet açılmalıdır.
- Acıya, hasara duyarsız bir karakter canlandırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs oyundan /q atıyor 7-8 DK sonra girip "Sylasın bilgisi var RK'lı değilim" diyip aradan kaçıyor ve koşuyor sonra dönüp 2dk sonra bize sıkıyor ve düşürüyor. Sonra ben bunu sorunca cevap vermiyor adam, gereken yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En Ağır şekilde cezalandırılmasını.

« Son Düzenleme: 24.10.2025 11:52 owsrich »

#1 - 24.10.2025 00:05
Sylas'ın bilgisi varmış, bakalım doğru mu? @Sylas Ayrıyetten arkadaş Türkçe Terim de kullanmış. (Amınızı Sikerim)
« Son Düzenleme: 24.10.2025 00:07 owsrich »

#2 - 24.10.2025 11:59
Ayrıyetten bu arkadaşın sicili de rolde /q'dan kabarık, aşağıda bırakacağım sicilini bunu da baz alarak şikayet sonuçlanmasını ve Deagle'nin iadesini talep ediyoruz.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 25.10.2025 15:23
Konuyla alakasız iletiler silindi, @MrJoe 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

Sylas tarafından herhangi bir rol iptali gerçekleşmedi, buna göre ilerleyebilirsiniz.

#4 - 25.10.2025 16:12
Konuyla alakasız iletiler silindi, @MrJoe 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

Sylas tarafından herhangi bir rol iptali gerçekleşmedi, buna göre ilerleyebilirsiniz.
Diğer arkadaşlara yönetimi kandırmaya teşebbüsten ceza yemeleri gerekmiyor mu? Sırf cezadan sıyrılmak için? @reagan

#5 - 26.10.2025 13:24
@MrJoe adına:

Öncelikle iyi forumlar, savunmayı kısa keseceğim.

Arkadaşlar ile oluşum savaşındayız, kişilerin hood bölgesini basacak iken Sylas bir durumdan şikayetçi olup arkadaşlarımın arabasını yanına çekiyor. Arkadaşlarımın yanında olduğu kanıtı, ve Sylas'ın bir anda hood'u basacak iken arabayı durdurur musun yazısı;

Ardından arkadaşlarımı, yanına çekip o bölgede beni bırakıyor arkaşlarım Sylas'a ve Reagan'a pm atmasına rağmen ve görülmesine rağmen yanına çekmeyip, o bölgede hood'u basarken yüksekten düşerek rk'a düşüyorum. İstemsiz şekilde buga düşüyorum, rapor atıyorum bakan yok. Ardından beni RK'lı zannetmesinler diye kişilere yazıyorum. Reagan Sylaslık bir durum yok gibi bir şey yazmış, ben yönetici şikayeti oluşturacağım. Sylas olsun Reagan'a olsun, bilinç altında olmasına rağmen görmezden geliyorlar. Ardından, bölgeden çıkıyorum. Başka birlik üyelerim ile hood'u basıp. Süre bitmeden, Jamal Elwood'u RK'a düşürüyoruz.
Sylas'ın arkadaşlarımı yanına çektiğine dair kanıt;

Savunma bu kadar, iyi forumlar.

#6 - 26.10.2025 13:34
Dostum, MrJoe adına multin var anlayabiliyoruz sürekli onun adına yorum yapıyorsun. Bu konu hakkında ayrıca şikayet açılacakta, admin sizi çektiyse bu arkadaş neden tek başına gelip bizi düşürüyor problem bu. Madem sizi çekti gelip bize sıkma hakkını bulabiliyor. Adam /q atıyor, oyuna giriyor dolaşıyor ve sonra ben afk iken gelip arkamdan beni vuruyor? Şikayet size değil "multine" açıldı. Tarreion Moody adlı multiniz /q atıyor siz çekildikten sonra oyuna giriyor ve dönüp dolaşıp 2-3dk sonra bizi afk iken yatırıyor. Konu siz değil, multiniz. Her şeye atlamayın multin ban yiyecek diye fazla korkuya kapıldınız.

#7 - 26.10.2025 13:44
Dostum, MrJoe adına multin var anlayabiliyoruz sürekli onun adına yorum yapıyorsun. Bu konu hakkında ayrıca şikayet açılacakta, admin sizi çektiyse bu arkadaş neden tek başına gelip bizi düşürüyor problem bu. Madem sizi çekti gelip bize sıkma hakkını bulabiliyor. Adam /q atıyor, oyuna giriyor dolaşıyor ve sonra ben afk iken gelip arkamdan beni vuruyor? Şikayet size değil "multine" açıldı. Tarreion Moody adlı multiniz /q atıyor siz çekildikten sonra oyuna giriyor ve dönüp dolaşıp 2-3dk sonra bizi afk iken yatırıyor. Konu siz değil, multiniz. Her şeye atlamayın multin ban yiyecek diye fazla korkuya kapıldınız.

Forum şifresini unutmuş adam, erişimi iki haftaya yakın bir süredir yok. O yüzden discord üzerinden kanıtlarını ve yazacağı metni yazıp bana atıyor, 58 seviye 18-18 multi mi olur hem anlamadım. onun ve benim loglarım incelenip IP karşılaştırılması yapılabilir, multi falan değiliz yani. Diğer yazdıklarına ithafen; (MrJoe'dan)

Tekrardan merhabalar, rolde q atmadım. Oyunum buga girip (codsmp) senin karakterini remove crashed hatasını alınca düzeltmek adına oyundan çıkış sağlayıp 5 dakika sonra oyunumu düzellikten girdim. Sonrasına gelecek olursak, hoodunu bastığım bile söylenilmez. Ardından, hoodunun uzağından sana ateş ederek. (Gözüken bir yerdesin) Arkadaşlarım ile beraber seni düşürüyoruz. Onlar sıkmadığı halde ben sıktım, bilgin olsun. Tekrardan iyi forumlar.

#8 - 26.10.2025 13:52

Forum şifresini unutmuş adam, erişimi iki haftaya yakın bir süredir yok. O yüzden discord üzerinden kanıtlarını ve yazacağı metni yazıp bana atıyor, 58 seviye 18-18 multi mi olur hem anlamadım. onun ve benim loglarım incelenip IP karşılaştırılması yapılabilir, multi falan değiliz yani. Diğer yazdıklarına ithafen; (MrJoe'dan)

Tekrardan merhabalar, rolde q atmadım. Oyunum buga girip (codsmp) senin karakterini remove crashed hatasını alınca düzeltmek adına oyundan çıkış sağlayıp 5 dakika sonra oyunumu düzellikten girdim. Sonrasına gelecek olursak, hoodunu bastığım bile söylenilmez. Ardından, hoodunun uzağından sana ateş ederek. (Gözüken bir yerdesin) Arkadaşlarım ile beraber seni düşürüyoruz. Onlar sıkmadığı halde ben sıktım, bilgin olsun. Tekrardan iyi forumlar.
Arkadaşlarınla mı düşürüyorsun? Güldürme beni o saatte arkadaşlarının hepsi çekilmiş, göre göre bizi kandıracaksınız öyle mi? Attığım SS'lerde her şey mevcut, arkadaşlar multi adına savunma yaparak şikayeti sabote ediyorlar. Hesabın sahibi hileden ban yediği için önceden sağlam bir hesapmış, kandırmayı bırakın.

#9 - 26.10.2025 14:08
Ayrıyetten bir ihlali daha var hesabın, hemen buraya yolluyorum. Arkadaşlar kendi kendini patlatıyor. Türkçe Terim, Trolling, multi her şey var bu hesapta.