ŞİKAYET ŞABLONU
Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: Bazı VCPD üyeleri
Olaya dahil olan şahit(ler): N/A
Tarih ve saat: 23.10.2025 22:39
İhlal edilen kural: Aradım bulamadım, kısaca mülkümün haksız yere aranması ve silahıma el konulması.
Olayı açıklayın: OOC jailim yeni bitmiş, hoodum olan Seville'ye gidiyorum. Birlik arabası olan Savanna'ya biniyorum, ardından arka koltuğa Donald Bronx adlı arkadaş oturuyor. (Rolde ittifağız, bundan yana sorun yok) Ben ana yol üzerinde seyir halindeyken kasabaya giriş taraflarında arka taraftan silah sesleri geliyor, Ganton ile savaş halinde olduğumuz için onlar sanıp gazlıyorum. Karşı taraf avantaja girmemesi için FPS'imi düşürecek bir hareket yapmadım, kameramı vb. gibi şeyleri oynatmadım. (FPS'im biraz sıkıntılı, sistemim düşük, Arkama bakmadım)Sonra ise arabayı patlattılar ve o zaman PD olduklarını gördüm, ayrı olarak herhangi bir şekilde dur ihtarı yapılmadı. Sonra arkamda oturan Donald Bronx adlı arkadaşı yaralıyorlar, beni gözaltına gönderiyorlar. Ardından göz altında iken ne zaman salacaksınız gibisinden roller yaparken bir anda benim mülkümün arandığını söylüyorlar. Asıl olay burada başlıyor, nedenini sorduğumda CCTV kayıtlarında Uzi marka silahım ile ateş açtığım dile getiriliyor. Asıl sorun burada, ben silahımı iki kez ateşledim o da savaşta olduğumuz Ganton birliğine karşılık vermek amacıyla, bu ateş açtığım zaman ise oyun içinde maskem takılıydı. Herhangi bir şekilde silahı üstümde tutmuyorum, haliylede maskeli bir şekilde CCTV kayıtlarında kimliğimin tepsiti imkansız. Bunun ya oyun bugu yada bile isteye yapılan birşey olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
Diğer açıklamalar: Güzel güzel rollerimi döndürüyorum, maske kullanım hakkı alıyorum para kazanıp Uzi alıyorum, savunma için ateş açıyorum maskeli bir şekilde, ve silahım gidiyor. Umarım bu haksız davranışda silahımın iadesi yapılır, şahısların ceza almasına gerek yok çünkü kimin aradığını bilmiyorum. Sorun sadece silahımın el koyulması.