Konu: Seth Peterborough / Hile enjoyer  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.10.2025 21:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Seth Peterborough @bloodface
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüktüğü gibi

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gözüktüğü gibi arkadaşta bir çeşit hile var hiç bir şartta kullandığı aracın bu şekilde hızlanmasına imkan yok.Üstelik bir de CAR DM yapıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa):Gizlemekte çekinmiyorlar sunucudan komple yasaklanmalı.

#1 - 22.10.2025 21:52
İyi akşamlar, bu şikayeti açarken insan kendi yaptığı şeyleri göz önünde bulundurmalı.

Öncelikle bu tür ani hızlanmalar genellikle ping veya bağlantı gecikmesinden kaynaklanır. internet bağlantısında kısa süreli bir kopma yaşanırsa, oyun araç hareketini bir anda günceller ve bu da sanki araç çok hızlı kalkmış gibi görünür. Bunun dışında oyundaki sunucu senkronizasyon farkı da bu tarz görüntülere neden olabilir. Sunucu o anda konum verilerini düzgün işleyemezse, araç bir karede sabit dururken sonraki karede çok ileride görünebilir. Bunlar görülmüş şeyler, zaten oyuna hemen girişte yapamıyorum, giriş ekranından 1-2 dakika kalıyorum. Daha sonra girip lagımı test ediyorum zaten. Sicilime bakıldığında herhangi bir ceza kayıtım bulunmamakta. Yazıklarım bile benim ekranımda çok geç düşüyordu.

Zaten araç bile hasar yememiş gördüğüm kadarıyla, buda pingim ya da paket kaybı olduğuna işarettir.

« Son Düzenleme: 22.10.2025 22:29 bloodface »

#2 - 26.11.2025 23:18
Yetersiz kanıt. Şikayet reddedildi.