Merhabalar, savunmam aşağıdaki gibidir. Talep edilmedikçe ekstra bir şey yazmayacağım.
Burada ZRG Garage adına mülk reklamı veriyor ben de kendisine "Emlak ofisiniz olmalı, garage adına mülk reklamı yasak" diyorum.
Böyle bir cevap veriyor. Başkası dikkat etmemiş onaylamış, ben dikkat edip onaylamıyorum.
ZRK Garage olan tamirhanenin işyerinin adını ZRK ofis olarak değiştiriyor.
Böyle tuhaf bir cevap alıyorum. (Uzaktayım, aracım bozuk gidip kontrol etmem gerekiyor mülkü)
Tekrar reklam veriyor, reddediyorum.
Israrla devam ediyor, uyarıları hiçe sayıyor.
Tuhaf yanıtlar vermeye devam ediyor.
Uyarılara rağmen devam ediyor, üstüne satışını yaptığı mülkün kapı numarasını belirtiyor, bu yasak.
Tamirhanenin ofisinin ismini emlak ofisi yapıyor.
ZRK Garage'in isminin değiştirildiğine dair loglara bakılabilir, ek olarak orası bir emlak ofisi değil, tamirhane.
Kanıt;
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=176775.msg1370348#msg1370348
Sonuç olarak, ben bana verilen görevi yerine getiriyorum. Daha önce şahısa şikayet açtığım için bana OOC kin yapıyorsun gibi ithamlarda bulunuyor. 2004 yapımı bir oyunda gidipte kimseye OOC kin yapacak değilim. Herkes gibi keyif alarak oyun oynamaya çalışıyorum. Moderatör olduğum için belirli başlı görevlerim var ve ben bunları yerine getirmeye çalışıyorum.
Ayrıca belirtmek isterim ki şikayetçi arkadaşın bahsetmiş olduğu
"sorumlu olan IC olarak Malibu ve Belediye çalışanları bir Moderatör sorumlu değil, öyle değil mi? İşletmemin adını yapacağım role göre değiştirdim, öyle devam edecektim sonrasında gerekli Ruhsat başvurumu verecektim." kısmı her halükarda hatalı bir reklam attığının gerçeğini değiştirmez. Sunucuda bu reklamı görüpte tamirhane adıyla işletme & ev satmaya çalışacak olan oyuncuların çıkartabileceği kaosu şahsen ben kabul edemem.
Eğer satmak istediğin bir mülkün & işletmen var ise bunu sunucuda "rol" yaparak emlak ofisleriyle görüşebilir, onların aracılığı ile satmaya çalışabilirsin. Sen gidipte tamirhane adına reklam verir isen bu reklamı biz kabul edemeyiz. Tamirhanenin amacı farklı, emlak ofislerinin amacı farklıdır. Tamirhanede alım-satım olarak verebileceğin en mantıklı reklam "araç" alım-satım ile ilgili olanlardır.
Herkese iyi roller dilerim.