Konu: mix, car dm  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.10.2025 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @silvenabi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: gpyg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.10.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
car dm, mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaçmak için bilerek car dm atıyor, üstüne dcden mix yapıyor seste olduğu arkadaşlarıyla. Zaten dcsinin birlik dcsi olduğunu görürsünüz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): low

#1 - 21.10.2025 21:45
Discord hiç bir kanıt taşımaz, bu kadar acemi olmadığını biliyorum şikayet açmak için şikayet açmışsın maalesef.Discordda duran arkadaşların forum isimleri bile aynı değil çünkü rolde olan kişiler dahi değiller.Zaten videoda şahsıma ait gözüktüğü üzerede bir mix yok car-dm hiç yok.

#2 - 21.10.2025 21:47
Discord hiç bir kanıt taşımaz, bu kadar acemi olmadığını biliyorum şikayet açmak için şikayet açmışsın maalesef.Discordda duran arkadaşların forum isimleri bile aynı değil çünkü rolde olan kişiler dahi değiller.Zaten videoda şahsıma ait gözüktüğü üzerede bir mix yok car-dm hiç yok.

Ekstra olarak bu rolde sana/size karşı nasıl bir mix olduğunu bana açıklar mısın?Bir mix gerçekleştiğini öne sunuyorsun ortada bir senaryo bile yok.Videonun uzun ve tam hali ben de duruyor yöneticiler isterse paylaşırım.

#3 - 21.10.2025 21:47
oyunda alt+tab atıp gösteriyorsun ekranı, ben koymadım onu oraya. Gözle görülen şeyi inkar etme, eziyorsun beni bilerek.

#4 - 21.10.2025 21:57
Dediğim gibi Discord'u gizlemiyorum videonun tamamında da hiç bir mix olmuyor, çünkü discordda gözüken kişiler ile roldeki kişilerin alakası yok.Oyun oynarken discord kullanmak suç heralde :D Ayrıca bana silah sıkıyorsun o sırada sana kasıtlı çarptığımı düşünüyorsan problem var.

Buyrun videonun tam hali

#5 - 24.10.2025 00:37
Karakter yasaklandı.