0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 21:49yazdığının aynısını yazdım, tek bir farkla senin videonu koydum brawl videosunu ramiz karaeskiyle editleyen vatandaşEn azından ben senin gibi hile açıp sağda solda milleti hileyle vurup video yapmaya çalışmıyorum, gelseydinde video çıksaydı beklemiştim oysaki...4 tane sözde aslan gelseydiniz yeni video çıkacaktı :/
yazdığının aynısını yazdım, tek bir farkla senin videonu koydum brawl videosunu ramiz karaeskiyle editleyen vatandaş
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:05o gün güncellemenin geldiği ilk gün ve drive-by bugı vardı, yani drive-by'da olanlar gözükmüyordu. o silah efekti de ön sağ koltuktakine ait, var mı başka soruaynen kardeşim güncelleme geldiyse niye milletin haberi yok her şeye bug diyorsunuz
o gün güncellemenin geldiği ilk gün ve drive-by bugı vardı, yani drive-by'da olanlar gözükmüyordu. o silah efekti de ön sağ koltuktakine ait, var mı başka soru
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:38Alıntı yapılan: batutrxubled - 20.10.2025 22:30Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:05o gün güncellemenin geldiği ilk gün ve drive-by bugı vardı, yani drive-by'da olanlar gözükmüyordu. o silah efekti de ön sağ koltuktakine ait, var mı başka soruaynen kardeşim güncelleme geldiyse niye milletin haberi yok her şeye bug diyorsunuzallah allah halbuki herkesin haberi var yeğenim senin nasıl yokkaç tane yeğenin var senin böyle
Alıntı yapılan: batutrxubled - 20.10.2025 22:30Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:05o gün güncellemenin geldiği ilk gün ve drive-by bugı vardı, yani drive-by'da olanlar gözükmüyordu. o silah efekti de ön sağ koltuktakine ait, var mı başka soruaynen kardeşim güncelleme geldiyse niye milletin haberi yok her şeye bug diyorsunuzallah allah halbuki herkesin haberi var yeğenim senin nasıl yok
Alıntı yapılan: BatuhanC the Emperor - 20.10.2025 22:38Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:38Alıntı yapılan: batutrxubled - 20.10.2025 22:30Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:05o gün güncellemenin geldiği ilk gün ve drive-by bugı vardı, yani drive-by'da olanlar gözükmüyordu. o silah efekti de ön sağ koltuktakine ait, var mı başka soruaynen kardeşim güncelleme geldiyse niye milletin haberi yok her şeye bug diyorsunuzallah allah halbuki herkesin haberi var yeğenim senin nasıl yokkaç tane yeğenin var senin böyleseninle beraber 2
Alıntı yapılan: AhmetTurkei - 20.10.2025 22:29Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 21:49yazdığının aynısını yazdım, tek bir farkla senin videonu koydum brawl videosunu ramiz karaeskiyle editleyen vatandaşEn azından ben senin gibi hile açıp sağda solda milleti hileyle vurup video yapmaya çalışmıyorum, gelseydinde video çıksaydı beklemiştim oysaki...4 tane sözde aslan gelseydiniz yeni video çıkacaktı :/doğru diyon linkini attığım videoda da vurulma videon vardı yenisi olurdu
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:37Alıntı yapılan: AhmetTurkei - 20.10.2025 22:29Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 21:49yazdığının aynısını yazdım, tek bir farkla senin videonu koydum brawl videosunu ramiz karaeskiyle editleyen vatandaşEn azından ben senin gibi hile açıp sağda solda milleti hileyle vurup video yapmaya çalışmıyorum, gelseydinde video çıksaydı beklemiştim oysaki...4 tane sözde aslan gelseydiniz yeni video çıkacaktı :/doğru diyon linkini attığım videoda da vurulma videon vardı yenisi olurdu Hadi burada şuan aktif 21 kişi olarak beni vurduğunun videosunu ve ekran görüntüsünü buraya atmanı bekliyoruz.Karakter Adım Daniel_FrankBekliyorum.
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:38Alıntı yapılan: BatuhanC the Emperor - 20.10.2025 22:38Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:38Alıntı yapılan: batutrxubled - 20.10.2025 22:30Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:05o gün güncellemenin geldiği ilk gün ve drive-by bugı vardı, yani drive-by'da olanlar gözükmüyordu. o silah efekti de ön sağ koltuktakine ait, var mı başka soruaynen kardeşim güncelleme geldiyse niye milletin haberi yok her şeye bug diyorsunuzallah allah halbuki herkesin haberi var yeğenim senin nasıl yokkaç tane yeğenin var senin böyleseninle beraber 2çok kaptırmışsın kendini hakan sakinleş biraz
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:41araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti senin birkaç aylık birliğin için ne everyone çekeceğim canım
araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti