Konu: [18.10.2025] Yasui Muzan  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2025 14:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yasui Muzan @kuzgun the last father

Olaya dahil olan şahit karakter adı: KASPAROV - CASTUCCI üyeleri @bertukey  @BatuhanC the Emperor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing - Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS üzerinde görüldüğü üzere. Mixing ve metagaming yapıp OOC olarak arkadaşlarına bilgi veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 20.10.2025 16:15
Güzel umarım ciddi açmamışsındır bunu :D Neyse aramızda muhabbet ediyoruz sonuç olarak ben rolümü yapmışım ve her hangi bir şekilde içeri kimse gelmedi değil mi? Dostum hayal dünyasından çıkmalısın Meta yapma ihtiyacı duymadım gerekte yok zaten sürekli vurduk bi tık ooc kin gibi bişey sezdim ama valla gerek yok yetkili meta filan derse cezamı verebilir polemik yaratmayacağım uğraşamam daha önemli işlerim var hayat sampdan ibaret değil oyunu bu kadar ciddiye almamalısın.

#2 - 20.10.2025 16:16
Güzel umarım ciddi açmamışsındır bunu :D Neyse aramızda muhabbet ediyoruz sonuç olarak ben rolümü yapmışım ve her hangi bir şekilde içeri kimse gelmedi değil mi? Dostum hayal dünyasından çıkmalısın Meta yapma ihtiyacı duymadım gerekte yok zaten sürekli vurduk bi tık ooc kin gibi bişey sezdim ama valla gerek yok yetkili meta filan derse cezamı verebilir polemik yaratmayacağım uğraşamam daha önemli işlerim var hayat sampdan ibaret değil oyunu bu kadar ciddiye almamalısın.
Sonuçlanabilir. İhlalini kabul ediyor.

#3 - 21.10.2025 20:47
Yasui Muzan karakteri "Metagaming" kapsamında cezalandırılacak.

K&A
« Son Düzenleme: 21.10.2025 20:51 wMajestic »