Konu: Skin hırsızlığı.  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2025 02:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yurina Menefee @felony
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kerim
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Head @kerim e aittir, kişi nasıl buldu bilmiyorum ama Mileena_Maeda karakterine ait. Kendisi zaten gereken kanıtları buraya ekleyecektir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa): ..
« Son Düzenleme: 20.10.2025 02:54 Relaxsal »

#1 - 20.10.2025 03:35
Kullandığı kafa bana ait priv uzun zaman önce yükletmiştim, kişi nerden buldu bilmiyorum. Çoğu kişi kafanın bana ait olduğunu iyi biliyor.

« Son Düzenleme: 20.10.2025 05:13 kerim »

#2 - 21.10.2025 02:57
Şikayet açılalı 24 saat oldu, fakat bir savunma gelmedi. @wMajestic

#3 - 21.10.2025 23:50
Merhabalar, öncelikle oyunda seni hiçbir zaman görmedim. Görmüş olsaydım zaten bu skini parayla yaptırmazdım ve sunucuya ekletmezdim, bunu belirtmek istiyorum. Headini ve skin modunu Tyriss isimli şahıstan sipariş vererek yaptırdım ve kendisinin showroom'unda gördüğüm modlardandı. Kıyafetleri simsten alıp yaptırmıştık. Ticket açtığım için konuşmalar maalesef bulunmuyor fakat yıllar önce sizin olduğunuz skin için burada tartışma yapmayacağım, zaten sunucuda aktif olarak oynamıyorum. Skinim silinebilir. (loglardan bakarsınız ne kadar aralıklı girdiğime isterseniz) Başka bir şey yazacağım yok, skinler silinebilir, problemim yok. Arkadaş güle güle kullansın. 

#4 - 22.10.2025 02:29
Kişi savunmasını yaptı. Gerekli kanıtları sunduğumu düşünüyorum. @wMajestic Sonuçlanırsa sevinirim bakım olmadan.

#5 - 22.10.2025 15:54
Şikayet incelendi. Gördüğüm üzere özel model model Tyriss isimli skin yapımcısına ait, bu durumda özel skin haklarından faydalanamıyorsunuz maalesef. Sadece Vice Squad sunucumuzda bulunan "Skin Yapımcısı" permine sahip olan onaylı kullanıcılara skin yaptıranlar özel skin hakkından faydalanabilir.

K&A

#6 - 22.10.2025 16:25
Kafa çok eskiden aldım ve  Vice Squad sunucusunda onaylı skinciydi. @wMajestic

#7 - 22.10.2025 21:28
Skinin kafası bana ait, şikayeti doğruluyorum, https://prnt.sc/eAQJZdLqobdE

#8 - 22.10.2025 21:28
Skinin headini @Mnemosyne yaptı kanıtları şimdi ekliyorum, head bize aittir sonuçlanabilir. @wMajestic

#9 - 22.10.2025 21:38
Şikayet incelendi. Haftaya olacak rutin bakımda özel modelinizi değiştirin, aksi taktirde dolabınızdan silinecek. @felony

K&A