Konu: Ynt: [19.10.2025 - Birden fazla kişi] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 17:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lavarious LeShaun @chaos no equivalent / Korholz Schulte @killerofemotions
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: aktif rol ortamına giriş yapan meslek araçları önlerindeki araçlara rağmen herhangi bir şekilde direksiyon kırmıyor, durmuyor, virajlarına gelene dek yön değiştirmiyorlar, durup bir pardon falan da yok, trucker botu kullanıyor olduklarını düşünüyorum, hesaplarının logları ve aktarımları kontrol edilmeli
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 19.10.2025 19:04
Merhaba, bahsettiğin trucker hilesini bilmiyorum, fakat kısa bir savunma yapacağım, hile kullanmadığımı belirtmek isterim.

2 gündür meslek kasıyorum ve bu sunucuyu 2022'den beri oynuyorum. Orada çarpma sebebim telefondan bir yandan reels izlerken ekrana 3-4 saniyede bir göz gezdirerek yapıyorum mesleği. İlk baştaki motora benim ekranımda çarpmadım olarak gözüktü, zaten fark ettiyseniz hızım düşmüyor neredeyse. (yokuş çıkışta düşmesi hariç) daha sonra köşeyi döner dönmez 2 polis aracı gördüm ve arasından geçmeye çalıştım, başarılı olamadım. Hafif sultanın ucu sola doğru geliyordu, bende soldan çıkmaya çalışırken önümden komple çekildiniz, bende sağdan mesleği bitirme amacıyla devam ettim. Geriye çıkmaya çalışsam zaten arkamda da sen varsın, ne yapmam gerekiyor orada meslek aracını boxa almaya çalışıyorsunuz ben mesleğimi bitirmeyip orada sizin boxa çıkarmanızı mı bekleyeceğim? Sultanın üstüne sürmeye devam ettim, çarpar kaçarım sandım fakat araç meslek arabası olduğu için işe yaramadı. Daha sonrasında zaten polis arabası olarak beni peşlediniz. Ben checkpoint bitişine kadar arkama baktım ve sizin peşlediğinizi gördüm, Orada başka bir şüpheliyi aldınız, benide serbest bıraktınız. Ekran başında olmasam bunları nereden bileceğim? Meslek botum yok, öyle bir hilede kullanmıyorum. Arkadaşlar checkpointin orada durursa bende arabayla hızla gelip çarpıp ortalarından geçmeye çalışırım. Eğer bir şikayet açılacaksa ve bundan ceza alacaksam Non-RP driving'den şikayet açabilirsin. Her araca çarpana meslek botu diye algı yaratmayı bırakın, şikayet açmak için açılmış bir şikayet.

Hızlıca aranızdan geçip Non-RP driving yapma sebebim oyundan çıkmam gerekti, orada durup yolu tıkayınca bende sinirlenip çarparak geçmeye çalıştım ve araç yavaş bir araç olduğu için üstüne sürmeye devam ettim fakat araç engeli aşıp geçemedi.  Arkadaşlar kusura bakmasın fakat durduk yere yolda durup birde önüme kırınca bende sinirlendim ve araçla çarpmaya, üzerlerine sürmeye devam ettim.

Log kontrolü yapılabilir, parayı kimseye aktarmayacağım, hile kullanmadığım için sıkıntı yok. Bana hile şikayeti açmak yerine CAR-DM'den veya Non-RP şikayet açsaydın bunun sebebini anlardım fakat herhangi bir hile programı kullanmıyorum, adminlerden ricam eğer oyun dosyamı kontrol edebiliyorsa o tarihteki oyun dosyama bakabilirler.

Ek olarak; beni peşledikten sonra trucker mesleğinin bitiş yerinde /b üzerinden oyundan çıkmam gerekti o yüzden çarpıp geçtim tarzı bir yazdı yazdım, kanıtım yok eğer vcpd birliğinden bir üyenin kanıtı varsa atabilir. Daha sonrasında sağolsunlar beni tutuklamadılar, bunu role yansıtmadılar.

« Son Düzenleme: 19.10.2025 23:16 chaos no equivalent »

#2 - 19.10.2025 21:58
Merhaba kanıtım yok ama yazıyla savunma yapmak istiyorum, @chaos no equivalent ile zaten aramızda rekabet vardı ve ikimizde hızla gidiyorduk, ona yetişmek için durmamak adına hızlıca gaza bastım, hatta yük bırakma checkpointinde kim erken giderse 5k dedim ve @chaos no equivalent kazanınca parayı vermedim. Meslek botu kullanmıyorum ve videoda ben bir yere de çarpmıyorum neredeyse. sadece arkadaşa geriden çarpıyorum. @chaos no equivalent de mesleği yaparken pm üzerinden meslek başladıktan sonra konuştuğumuzu doğrular.

#3 - 19.10.2025 22:12
Merhaba kanıtım yok ama yazıyla savunma yapmak istiyorum, @chaos no equivalent ile zaten aramızda rekabet vardı ve ikimizde hızla gidiyorduk, ona yetişmek için durmamak adına hızlıca gaza bastım, hatta yük bırakma checkpointinde kim erken giderse 5k dedim ve @chaos no equivalent kazanınca parayı vermedim. Meslek botu kullanmıyorum ve videoda ben bir yere de çarpmıyorum neredeyse. sadece arkadaşa geriden çarpıyorum. @chaos no equivalent de mesleği yaparken pm üzerinden meslek başladıktan sonra konuştuğumuzu doğrular.

Arkadaşın da dediği gibi aramızda bir rekabet vardı, bu yüzden çarpmış olabilir. Kendi savunmamı yukarıda belirttim zaten, log kontrolü yapılabilir. (dosya pm vesaire) bu şikayet için savunma bile yapmayacaktım fakat arkadaşlarımın yap demesi üzerine yaptım, eğer bir ihlalden ceza alacaksam Non-rp driving yaptığımı zaten yukarıda kabul ettim, sonuçlanabilir.

#4 - 20.10.2025 03:33
aranızda bir rekabetle sürmenizi anlarım ancak önündeki arabaya kasıtlı olarak çarpıp yetmezmiş gibi araba tam olarak önünde duraksamaya ve sana engel olmaya devam ediyorken, düz sürdüğün senaryoda bariz bir şekilde sana engel olmaya devam edecekken sağa sola kırmamak hiçbir şekilde mantıklı değil

eğer sonuçlandıracak yetkili bu oyuncuların hile olmadığına kanaat getirirse non-rp driving'ten işlem uygulanmasın çünkü insanlık halidir ve olabilir fakat hile olduklarında hemfikirsek hileleri nedeniyle yasaklanmalarını ve aktarım yaptıkları tüm hesapların da bu aktarılan varlıklardan arındırılmasını talep ediyorum

#5 - 21.10.2025 17:55
aranızda bir rekabetle sürmenizi anlarım ancak önündeki arabaya kasıtlı olarak çarpıp yetmezmiş gibi araba tam olarak önünde duraksamaya ve sana engel olmaya devam ediyorken, düz sürdüğün senaryoda bariz bir şekilde sana engel olmaya devam edecekken sağa sola kırmamak hiçbir şekilde mantıklı değil

eğer sonuçlandıracak yetkili bu oyuncuların hile olmadığına kanaat getirirse non-rp driving'ten işlem uygulanmasın çünkü insanlık halidir ve olabilir fakat hile olduklarında hemfikirsek hileleri nedeniyle yasaklanmalarını ve aktarım yaptıkları tüm hesapların da bu aktarılan varlıklardan arındırılmasını talep ediyorum
Sende haklısın, sağa sola kırmamak konusu harici, video dikkatli incelenirse ENB modundan biraz karanlık fakat yinede gözüküyor, sultan ve premier arasında boşluk var ve oradan geçmeye çalışıyorum, dediğim gibi sultan önüme kırınca sola doğru geçmeye calısıyorum fakat sultan önümden komple çekilince de sağdan devam ediyorum.

Yukarıda da yazdım, beni tek premier takipledi polis aracı olarak checkpointe gittikten 5-10 saniye sonra diğer arabalar geldi. Orada bekledim beni alacaksınız sandım, bilgisayar başında olmasaydım arkamdan peşleyen arabaları/rolde neler olduğunu zaten bilemezdim. Ayrıca videoda 13. saniye ve öncesinde araca çarpmaya ederken (teker izlerinden belli oluyor, aracı geçmeye çalışıyorum) 14. saniyeden 16. saniyeye kadar duruyorum (teker izi çıkmıyor kesinlikle) Buda orada komple durduğumu işaret ediyor.

Ek olarak; motora bende çarpmadı olarak gözükmesinin sebebi arkadaşın pingi olmasıdır, dikkatli izlendiğinde motor buglanarak/ışınlanarak gidiyor.
Son olarak olayı özetleyeceğim ve daha savunma yapmayacağım, sonuçlanabilir.

Arkadaş motora çarptığını söylüyor (klasik GTA SA) fakat bende çarpmadım gözüküyor, bunun sebebi senkron hatası, ping, fps, tamamen bir çok sebebi olabilir. Videoyu dikkatli izlediğimde ping olduğuna kanaat getirdim. Motorcunun ekranında ona çarptığım gözükseydi büyük ihtimalle motordan düşerdi, onda da ona çarpmadım olarak gözükmüş olabilir.

Arkadaş sultanı geçmeye çalışıyorsun dedi, sağ sol yapmadan. Videoyu detaylı izlediğinizde sultan solda hafif boşluk bıraktığında oraya yöneldiğimi fark edeceksiniz. Daha sonrasında soldaki boşluğu bırakıp komple önümden çıkması üzerine kaldırıma çıkıp oradan checkpointi almaya devam ediyorum. (hile olsam kaldırımdan gitmek yerine checkpoint odaklı yoldan giderim.) Daha sonrasında 1 premier polis arabası beni peşliyor ve diğer polislerden sonradan gelerek beni almaya çalışıyor. Anlatmak istediğim de şu; Arabaya çarparak geçmeye çalışan herkes hile değildir, checkpointin orada durursanız çarpmam normal. (Yanlış olduğunu biliyorum kusura bakmayın)
Arkadaş çarparak geçmeye çalıştığım için hile sanmış, bunlar olabilecek şeyler şüphelenmek en doğal hakkı. Log kontrolü ve video izlendiğinde zaten kullanmadığım fark edilecek. En basiti rolü baştan sona bilmem bilgisayar başında olduğumun bir kanıtıdır, hile olsam neden bilgisayar başında olayım ki? Evet yaparken sıkıldığım için reels izleyerek yaptım ve çarptığım da doğrudur.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 21.10.2025 18:08 chaos no equivalent »

#6 - 27.11.2025 00:45
Ceza uygulanacak. Tekrarında karakterleriniz yasaklanır.