Konu: Unfreeze + Improved Deagle @Mea, @mare  (Okunma sayısı 626 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 15:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Morillo @mare , Josue Garcia @Mea
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların hoodundayız evlerini basıyoruz bir şekil dışarı çıkıp bizi eve kitliyorlar, sonra eve girer girmez unfreeze basıyorlar sıkmaya başlıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar girer girmez unfreeze basıyor, nasıl anladın derseniz "Yükleniyor" yazısını beklediğiniz zaman kafanızdaki "Kos Koruması" işareti gitmiş oluyor. Arkadaşlar bunu beklememiş, girdikleri gibi unfreeze basmışlar. Başlarının üstünde "Kos Koruması" yazıyor. Attığımız hitler işlemiyor. Ek olarak Juan Morillo karakteri duvardan anim kesmeye çalışıyor, Improved deagle'ını gizlemeye çalıştığını düşünüyorum. Gözden geçirilmesi gerekiyor.
« Son Düzenleme: 19.10.2025 15:54 mxsthxted »

#1 - 19.10.2025 15:56
sobeitin gözükmemesi için tam ekran atmamanı anlarım, sıkıntı yok. improved hayatımda kullanmadım, duvar bugu yapıp deagle ile sıkıyorum. bunu bilmemene de şaşırmadım, normal. zaten hilecinin tekisin. unfreeze muhabbetine gelirsek, yeni gelen sistemi çok incelemedim. inceleyen adminin öyle bir şey olmadığını anlayacağını düşünüyorum. girerken bende havada gözüküyorum, interior yüklenene kadar bekliyorum. kos koruması bitince de sizde görünüyorum. boş şikayetine birkaç cümle yazayım dedim, anlamaya müsait olsan anlarsın da sanmıyorum. inceleyecek admine allah sabır versin. edite bak, fazla komedisin. şikayet kural ihlalinden umarım ceza alırsın. savunma yok başka.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 19.10.2025 15:59
Gerekli savunma Mare tarafından yapılmış, herhangi bir açıklamaya gerek yok. Duvardan anim kesmesiyle Improved nasıl birbirine bağlanmış anlayamadım. Zaten video editli ve herhangi bir kanıtlılığı yok, herkese iyi forumlar.

#3 - 22.10.2025 22:35
https://streamable.com/evq93j
m/b36mdb@Anomaly @Allen @Manifesto  Kaç gün oldu neden incelenmiyor acaba, bariz şekilde bug yaptıkları ortada arkadaşların.
« Son Düzenleme: 27.10.2025 23:45 mxsthxted »

#6 - 19.11.2025 16:09
@mxsthxted link yine gitmiş kuzen de youtubea yükle istersen

#7 - 21.11.2025 01:26
@the hasaninho 1 ay olmuş kuluçkaya yatırdılar awk

#8 - 27.11.2025 01:32
Kanıtlar geçersiz KK.