Konu: Ynt: [19.10.2025] Revaz Chabukiani Teleport  (Okunma sayısı 893 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 11:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Azad el pasha  Revaz Chabukiani
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi @Rusky  @Artyom @BatuhanC the Emperor
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Teleport hilesi iki video saatine bakıldığında belli oluyor. Acilen banlanması gerekiyor. daha adil bir vice için.  :sampanya:
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar, VIDEOLAR: GösterGizle
saate dikkat edin!https://streamable.com/xdfivz Burada savaşıyor. TP atmış şehir içinde savaşıyor  https://streamable.com/ma9vab ve burada da hapisten çıkarılınca otomatik olarak departmanda geliyor elde silah /q atıyor
03.05 - Roy'un yanında /q atıyor https://streamable.com/ma9vab
03.10 - tam 5 dakika sonra ise Revaz'ın montgomery'de olduğuna dair cctv düşüyor.
Roy, aralıksız olarak Revaz'ı gözaltında beklerken Montgomery'den cctv düşmesinin tek yolu oraya teleport atmaktır, bunun başka bir açıklaması olamaz. Bu adamı biz tekrar gözaltına alırken elinde m4'ünün olmaması da ayrı bir meçhul  Gözaltından çıkarttığımda üzerinde M4 bulunuyor video da detaylı zaten yine de SS;

Bu da senin ekranından bir görüntü, tekrar yanımıza çektirildiğinde gördüğün üzere q atmadan 5-6 dakika önce üzerinde olan silah nasıl olduysa şuan yok?

Ek olarak şunu da belirteyim q atıp oyuna girdikten sonra adminlere  çektiren kişiler de polisler, yine herhangi bir haber vermemiş.
Ek açıklamalar(varsa):  Acil bir şekilde banlanması gerekiyor. Birlikleri de kapanırsa çok makul olur, sunucunun kalitesini düşürüyorlar. Son kale Vice'da böyle şeyler yaşanması hiç etik değil.
Vice gibi düzen ve adalet temelli bir yapı içerisinde, kuralları hiçe sayarak teleport hilesi gibi üçüncü parti yazılımlarla avantaj sağlamaya çalışan oyuncular, yalnızca bireysel etik ihlallere değil, aynı zamanda tüm sunucu dengesine ciddi zarar vermektedir. Revaz Chabukiani adlı karakterin, açıkça gözaltında tutulduğu süre içerisinde /q komutu ile oyundan çıkıp yalnızca birkaç dakika sonra şehir içinde, aktif çatışma bölgesinde bir anda belirerek savaşa katılması; video kayıtları ve zaman damgalarıyla net şekilde kanıtlanmıştır. Bu durumun, yalnızca teleport hilesiyle açıklanabileceği aşikârdır. Üstelik karakter, gözaltından çıkarıldığında üzerinde bulunan M4 silahına video kanıtlarında sahipken, yalnızca dakikalar sonra tekrar sunucuya giriş yaptığında bu silahın envanterinden kaybolmuş olması da ciddi bir tutarsızlık göstermektedir. Bu da teleport dışında, muhtemelen illegal envanter müdahalesine ya da kayıt manipülasyonuna işaret etmektedir. Tüm bunlara ek olarak, ilgili şahsın yeniden polisler tarafından admin aracılığıyla yanımıza çekilmesi, fakat öncesinde herhangi bir bilgilendirme yapılmaması da sürecin şeffaflıktan uzak bir şekilde yönetildiğini göstermektedir. Sunucunun en disiplinli ve son kalelerinden biri olan Vice içerisinde bu tarz etik dışı davranışların yaşanması, yalnızca oradaki oyuncuların değil, tüm sunucu topluluğunun emeğine yapılmış bir saygısızlıktır. Bu nedenle, ilgili oyuncunun derhal kalıcı şekilde uzaklaştırılması, varsa bağlı bulunduğu birliklerin kapatılması ve örnek teşkil edecek ciddi bir yaptırım uygulanması, sunucunun genel güvenliği ve oyuncuların adalet duygusunun korunması adına son derece yerinde ve gerekli olacaktır.
« Son Düzenleme: 20.10.2025 19:57 insankasabı63 »

#1 - 19.10.2025 16:14
Detaylı savunma gelir müsait zamanda.

#2 - 19.10.2025 16:24
karakterim yasaklı iyi günler.

« Son Düzenleme: 21.10.2025 20:56 Azad el pasha »

#3 - 19.10.2025 16:34
Selamlar, kısa bir savunma yapacağım. 06.10.2025 tarihinde gözaltı yiyorum ve bu şekilde oyundan çıkış yapıyorum. Oyundan çıkışımın ardından bir "ooc" ceza yiyeceğim bir şikayetim sonuçlanıyor. Bundan sonra OOC jail alıp bekletiyorum, daha sonrasında savaşa katılıyorum. Dün akşamda tam savaşın ortasında Chris_Roy adlı arkadaş beni gözaltından çıkartıyor ve bunum jailini zaten ben çoktan yiyorum. Ben 900 dakika olarak bu durumun cezasını yatıyorum.

İlk gözaltı yediğim yer.

OOC jail yediğim tarih.

Ayrıca  [19.10.2025] Revaz Chabukiani adlı karakter Anomaly isimli yetkili tarafından NONRP + IC Hapis sebebi ile 900 dakika cezalandırıldı. şuan yediğim ceza.

Ayrıca dün gece admin [@yung martinez @Heavenly yanımda bulunuyordu ve olayı detaylıca anlattım zaten.

@Maffei @wantez  @rllyrïch  sizler de ekleme yapabilirsiniz. Gönderilen ekran görüntülerinde 17 ekimde tekrardan Melvin isimli "Scealten" yetkiliden hatırlatma almışsınız ve hiç bir söz etmeyerek M4 ile montgomery'e tp atmışsınız. Tekrardan belirrtiğim gibi- bariz bir teleport hilesi var. Üstelik OOC jailini beklettikten sonra hiç bir PDSTAFF yetkilisine haber vermemiş.
« Son Düzenleme: 19.10.2025 16:36 insankasabı63 »

#4 - 19.10.2025 16:41
Selamlar, kısa bir savunma yapacağım. 06.10.2025 tarihinde gözaltı yiyorum ve bu şekilde oyundan çıkış yapıyorum. Oyundan çıkışımın ardından bir "ooc" ceza yiyeceğim bir şikayetim sonuçlanıyor. Bundan sonra OOC jail alıp bekletiyorum, daha sonrasında savaşa katılıyorum. Dün akşamda tam savaşın ortasında Chris_Roy adlı arkadaş beni gözaltından çıkartıyor ve bunum jailini zaten ben çoktan yiyorum. Ben 900 dakika olarak bu durumun cezasını yatıyorum.

İlk gözaltı yediğim yer.

OOC jail yediğim tarih.

Ayrıca  [19.10.2025] Revaz Chabukiani adlı karakter Anomaly isimli yetkili tarafından NONRP + IC Hapis sebebi ile 900 dakika cezalandırıldı. şuan yediğim ceza.

Ayrıca dün gece admin [@yung martinez @Heavenly yanımda bulunuyordu ve olayı detaylıca anlattım zaten.

@Maffei @wantez  @rllyrïch  sizler de ekleme yapabilirsiniz. Gönderilen ekran görüntülerinde 17 ekimde tekrardan Melvin isimli "Scealten" yetkiliden hatırlatma almışsınız ve hiç bir söz etmeyerek M4 ile montgomery'e tp atmışsınız. Tekrardan belirrtiğim gibi- bariz bir teleport hilesi var. Üstelik OOC jailini beklettikten sonra hiç bir PDSTAFF yetkilisine haber vermemiş.

Kardeşim benim, ben bu olaydan 900 dakikamı zaten yedim. Teleport kanıtın bile yok, boş olaylardan hala ceza aldırma planları yapıyon. Umarım başarılı olursun.

#5 - 19.10.2025 16:54
Ben de bir şeyler ekleyeyim

03.10 - tam 5 dakika sonra ise Revaz'ın montgomery'de olduğuna dair cctv düşüyor. https://i.hizliresim.com/rvq4n06.png
Roy, aralıksız olarak Revaz'ı gözaltında beklerken Montgomery'den cctv düşmesinin tek yolu oraya teleport atmaktır, bunun başka bir açıklaması olamaz. Bu adamı biz tekrar gözaltına alırken elinde m4'ünün olmaması da ayrı bir meçhul

#6 - 19.10.2025 16:57
Ben de bir şeyler ekleyeyim

03.10 - tam 5 dakika sonra ise Revaz'ın montgomery'de olduğuna dair cctv düşüyor. https://i.hizliresim.com/rvq4n06.png
Roy, aralıksız olarak Revaz'ı gözaltında beklerken Montgomery'den cctv düşmesinin tek yolu oraya teleport atmaktır, bunun başka bir açıklaması olamaz. Bu adamı biz tekrar gözaltına alırken elinde m4'ünün olmaması da ayrı bir meçhul
Siz şikayetle alakası olmayanlar bi yorumunuzu yapın toplu ben size yapıcam toplu savunma.

#7 - 19.10.2025 17:17

İlk gözaltı yediğim yer.

OOC jail yediğim tarih.

Kardeşim benim, ben bu olaydan 900 dakikamı zaten yedim. Teleport kanıtın bile yok, boş olaylardan hala ceza aldırma planları yapıyon. Umarım başarılı olursun.

Merhaba, sana dün defalarca kez kanıt göndermeni söylememe rağmen hala herhangi bir kanıtın yok ve sözlü olarak kendini ispatlamaya çalışıyorsun bu birincisi.

İkinci olarak, altı ekimde gözaltına alınıyorsun ve dokuz ekimde jail yiyorsun jailden çıktığında herhangi bir pdye haber vermeden rolüne devam ediyorsun ve bu süreçte "gözaltında olduğumu unuttum" gibi saçma bir açıklama yapıyorsun.

Üçüncü olarak seni yanıma çektiğimde M4 ile birlikte direkt q atıyorsun ve tekrar oyuna girip muhtemelen TP kullanarak Montgomery'e ışınlanıyorsun ve silahını arkadaşına teslim ediyorsun adminler seni çektiğinde üzerinde neden M4 yoktu?

Dördüncü ve son olarak, gözaltında olduğunu unutmadın hala gözaltındaydın ve birlik R20'niz olan @melvinishere bana discord üzerinden 17 ekim tarihinde revaz için sorgu alabilir misin diye soruyor, nasıl unuttun gözaltında olduğunu?

Kendini kanıtlayacak bir tane bile kanıtın olduğunu düşünmüyorum, daha temiz bir vice.  :palmiye:

Q atıp tekrar girdikten sonra Montgomery'de olduğuna dair CCTV;

Birlik R20'si @melvinishere 'nin bana ulaştığı kanıt;

#8 - 19.10.2025 17:22
Ben gerekli savunmamı yaptım, yoksa bu şikayet uzayıp gidecek. Bakın keyfinize kasmayın bu kadar.

#9 - 19.10.2025 17:30
Ben gerekli savunmamı yaptım, yoksa bu şikayet uzayıp gidecek. Bakın keyfinize kasmayın bu kadar.
Kasıntı yapılacak bir durum yok, hala herhangi bir kanıtın yok ve kendini temiz zannediyorsun. Orada buga düşüp Montgomery'e gittiğini söylemiştin, var mı kayıtın Montgomery'e buga düştüğüne dair? Yada M4 model silahının bir anda gitmesi mesela? Herhangi bir kanıt sunman gerekiyor bu tarz şikayetlerde ama görüyorumki sende o kanıtlar mevcut değil ve hala konuyu saptırmaya çalışıyorsun. Son ileti bu, her şey çok açık ve net zaten aksini de iddia edemiyorsun.

Gözaltından çıkarttığımda üzerinde M4 bulunuyor video da detaylı zaten yine de SS;

Bu da senin ekranından bir görüntü, tekrar yanımıza çektirildiğinde gördüğün üzere q atmadan 5-6 dakika önce üzerinde olan silah nasıl olduysa şuan yok?

Ek olarak şunu da belirteyim q atıp oyuna girdikten sonra adminlere seni çektiren kişiler de bizleriz, yine herhangi bir haber vermedin.