Konu: pagour mardorisian /q  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 07:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pagour_Mardirosian @METEHAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıt

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
refuse rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşa sıkıp vuruyorum, ardından uygun bir alana polisten kaçınmak adına geçiyorum ve bir bakıyoruz ki pagour oyunda yok /qlamış

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.10.2025 11:13
Burada silahlı çatışmayı etkileyecek bir şekilde oyundan çıkış sağlamadım, oyuna dönüş yaptım ve yanımdaki arkadaşlara sıkıyordunuz.

Araçtan inip aynı şekilde karşılık verdim ve hit almaya başladığınızda bunnyhop yaparak kaçmaya başladınız, siz kaçmaya başlayınca ben de aynı şekilde bir binaya gidip ev interioru içinde karakterimin telefonunu kapatıp içeride bekledim. Silahlı çatışma bittikten sonra çıkış sağladım ve ardından hemen tekrar girdim, tekrar girdiğime dair bilgisayarımda ekran görüntüsü mevcut.

Kanıtı eve geçtiğimde ileteceğim, iyi günler.

#2 - 19.10.2025 13:21
arkadaşlarının yaralı süresi bitmeden çatışma mı bitermiş? üç dakika geçmiş qyu koymuşsun

#3 - 19.10.2025 13:49
e kral sen direkt yaralıyken atıyon onu napcaz

#4 - 19.10.2025 13:53
e kral sen direkt yaralıyken atıyon onu napcaz
e git o şikayete yaz o zaman  :D

#5 - 20.10.2025 15:44
Çıkan çatışmadan sonra iki taraflı olarak kaçmaya başladık ve alta çatışmada kaçmaya başladıktan sonra girdiğim evde olan ekran görüntüsünü atacağım.

Oyun dosyamdan widescreen dosyasını silmek için çıkış yaptım zaten iki taraflı da olarak çatışma bitmişti. Siz ayrı bir tarafa kaçtınız, ben de arkamdaki binaya doğru kaçtım ve ortada bir şey kalmadı. Peşimden gelmiş olsaydınız oyundan çıkış sağlamazdım, tekrar girdiğimde de zaten ortada bir şey kalmamıştı.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 20.10.2025 16:43
widescreeni çatışmadan hemen sonra mı silmek istedin? çünkü ben girdiğin apartmana seni bulmaya geliyordum

#7 - 20.10.2025 16:50
widescreeni çatışmadan hemen sonra mı silmek istedin? çünkü ben girdiğin apartmana seni bulmaya geliyordum

yanlış apartmana bulmaya gelmişsin ben oraya giderken zaten sen de vice mall a doğru koşuyordun. ilgilenen admin sonuçlandırabilir ben daha fazla yazmayacağım

#8 - 20.10.2025 18:48

yanlış apartmana bulmaya gelmişsin ben oraya giderken zaten sen de vice mall a doğru koşuyordun. ilgilenen admin sonuçlandırabilir ben daha fazla yazmayacağım
bütün apartmanları gezecektim. q neden atıyorsun???

#9 - 23.10.2025 09:14
Problem yok. Çatışmadan kaçmayı başarmış karakter. Sizde rolde arayıp karakteri bulamamışsınız. Screenshot ile desteklenmiş.

Ceza verilmeyecek.