Konu: Cesar Amaro - bozuk silent  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 07:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Amaro @gospel
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıt

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bozuk silentı ile araca doğrultuyorken mermisi bana geliyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.10.2025 00:21
Arkadaş foruma girişte problem yaşıyor, savunma yapılıcak sorunu düzelince.

#2 - 21.11.2025 00:46
Selamlar, kişi AFK attığı için mermi ona geliyor olarak görülmüş, videoda görüldüğü gibi ikide bir afk atıyor. Afk attığından dolayı Gta optimize edildiğinde mermi ona gitmiş, çözünürlüğüde ayarladıgında GTA kendini tekrardan optimize eder oradaki adama ateş ederken mermiler ona gidiyor oyuna döndüğünde sonradan yükleniyor bu gayet normal hiç bir şekilde hile kullanmıyorum. Oyun dosyalarımda barındırmıyorum. (Hile kullanmadıgım için böyle bir açıklama yapma gereği duydum açıkcası, önündeki kişiye sıkarken onada mermi gelmiş olabilir hiç bir şekilde hileyle alakam yok. Zaten orada aktif bir çatışma var başkalarına sıkıyorum. Adam tam önüne geldiğinde mermi ona gidiyor oyun optimaizasyonlarında bir problem olmalı, ve ya başkasına ateş ederken merminin ona gelmiş olma ihtimalide var.)
« Son Düzenleme: 21.11.2025 00:50 gospel »

#3 - 23.11.2025 17:27
COK KOMIK VIDEO SDOKAFMASDOKFMASGDA

#4 - 27.11.2025 01:07
Merhaba, şikayet detaylıca incelendi.

Sunulan kanıt videosunda merminin karaktere odak olduğu görülüyor.  Düz atılan merminin sağdaki karaktere hedef alması olağanüstü.

3. Parti Yazılımından Cezalandırılacak.