Konu: Taveon_Bishop ve Sammy_Bouchard [MİXİNG]  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2025 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Taveon Bishop @PAR AMOUR Sammy Bouchard @Shizaki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Qartvela @luis07

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİXİNG- AKTİF ROLDE AFK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Taveon Bishop karakterinin telsiz gelmesi sebebiyle bölgeye yöneliyoruz ve kişi olay yerine gittiğimizde aktif olarak oyunda sağ sola atlıyor daha sonrasında hiç bir şekilde hareket etmeyip afk rolü yapmaya başlıyor, arkadaş PM atıyor ama role hiç bir şekilde cevap vermiyor. İC olarak hiç bir iletişim dahi kurmamalarına rağmen kırmızı Turismo ile Sammy karakteri geliyor ve kaçırıyor. Sammy karakteri burada sobeit'ten . ve b basarak flyhack çalıştırıyor daha sonrasında fly açıldığı için direk q çekiyor ve bu sefer Taveon araca binip kaçmaya başlıyor. Sanırım sammy turismo aracı ile gelip alt basarak sobeit'in hızlanma özelliği ile kaçıracaktı fakat yanlışlıkla flyhack açtığı için direk q çekti. Taveon karakteri bu tarz hareketleri sürekli tekrarlıyor, afk taklidi yapıp Discord üzerinden zaten sürekli birlik olarak sesteler ve mixleyip hiç bir İC rol yapmadan kaçma girişimlerine sürekli bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bölgeye geldiğimizde Taveon karakterinin aktif olduğu ve biz gelince afk rollerine girip, arkadaşı gelince kaçtığı yer.

Sammy karakterinin sobeit ile b tuşuna basmış fly açmış ve kaçırmaya geldiği noktada vurası, ikisi arasında kesinlikle 0 iletişim büyük ihtimalle sesten haberleşiyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin silahı varsa log kayıtlarından kontrol edilip silinmesini talep ediyorum, normalde 5 ekip orada bulunuyorduk ve Felony ile alıcaktık fakat kişiler mix ve hile ile kaçtığı için başarısız olduk. PDstaff olarak yetkili kişiyi etiketliyorum. @Allen  (Mağlum olayda bu rol yaşandıktan sonra 10 dakika sonra gerçekleşiyor.)

#1 - 18.10.2025 00:40
PD karakterleri olduğun yerde kal diyor ben de duruyorum afk attığım falan yok.
Hood bölgeme yakın bir yerde arkadaşımı bekliyorum geldiğinde polislerin beni çevrelediğini görüyor ve binip kaçacakken crash yiyor. Sürücüye ben geçiyorum ve kaçıyorum.

neden şikayet açıldığını anlayamadım

#2 - 18.10.2025 00:42
Devamında sana ihtarlar veriliyor, ellerini kaldır duvara geç tarzında hiç bir şekilde role uyum sağlamıyorsun. Ama hileli arkadaşın kaçırmaya geldiğinde gayette hemen harekete geçiyorsun demek ki kasıtlı bize gelince hareketsiz kalıyorsun arkadaşın gelince takla ata ata kaçtın. Zaten direktiflere uyum sağladan orada 9 dakika bekledik seni duvara yaslayıp kelepçeleyip almıştık.

@PAR AMOUR Ayrıca o arkadaşla İC nasıl anlaştığını kanıtlarla iletir misin? Rolsüz bir şekilde nasılda anlaşıp kaçmayı planlıyorsunuz, yoksa seste bağıra bağıra çağırıyor musun?

#3 - 18.10.2025 00:48
rol içerisinde polisin direktiflerine uymak zorunda değilim, direnme rolü de yapabilirim. Arkadaşım geldiğinde kaçmak da doğal hakkım. Video kaydım açık gezmiyorum, orası hooduma oldukça yakın bir bölge birlik üyemle orada buluşmama engel bir durum yok.

#4 - 18.10.2025 00:56
Kişinin elinde hiç bir kanıtı bulunmamakta, ooc olarak kendince bir plan çizdi ve savunma yapıyor. Sonuçlanabilir.

Kişi şikayet açacağımı biliyordu, hatta kanıtlarda git şikayet aç kendisi yazıyor böyle bir şikayet geleceğinden emindi kanıt alabilirdi video kaydına gerek dahi yok. Zaten rolde hiç bir telefonla iletişim dahi kurmuyor yani arkadaşıyla anlaşma ihtimali sıfır mix yapıldığı açık ve net.

Sonuçlandığı taktirde kişinin log kayıtlarından üzerinde silah varsa ve aktardıysa silinmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 18.10.2025 01:12 yuca back in business »

#5 - 18.10.2025 01:42
rol içerisinde polisin direktiflerine uymak zorunda değilim, direnme rolü de yapabilirim. Arkadaşım geldiğinde kaçmak da doğal hakkım. Video kaydım açık gezmiyorum, orası hooduma oldukça yakın bir bölge birlik üyemle orada buluşmama engel bir durum yok.

Video kayıdım açık gezmiyorum diye savunma yaptı arkadaş, attığı sslerde bakın sol tarafta yeşil fps gözüken şeyde kapalı videosu kırmızıya döndüğünde video kaydı aktif oluyor. Neden yalan söylüyor bilmiyorum ama kendi attığı kanıtla yalanını ortaya çıkartmış oldu.

Video kaydı kapalıyken ss:

Video kaydı açıkken gönderdiği ss:

#6 - 18.10.2025 02:06
Video kaydımın açık olduğu kısımlardaki kanıtları zaten ilettim, siz gelmeden önceki kanıtları istediğin için video kaydımın olmadığını belirttim. Siz gelince video kaydını başlatıyorum. Attığım sslerde senin de dediğin gibi belli zaten.  Rolün devamını soruyorsan, kaçtıktan sonra sms ile iletişim kurduk, loglar kontrol edilirse gözükecektir.

#7 - 18.10.2025 02:11
@PAR AMOUR Ayrıca o arkadaşla İC nasıl anlaştığını kanıtlarla iletir misin? Rolsüz bir şekilde nasılda anlaşıp kaçmayı planlıyorsunuz, yoksa seste bağıra bağıra çağırıyor musun?
Bu soruyu soruyorsun, video kaydını siz geldikten sonra açıyorum diyorum. Neden anlamıyorsun? Olayın yaşandığı yer idlewood zaten, hood bölgemin sınırlarına çok yakın. Arkadaşımla araç kiralamak için oraya gidiyorduk. Benim ekranımdaki sste attığı do emotesi gözüküyor zaten. Olayın öncesinde kiralamada buluşmak için anlaşmıştık zaten, zor bir ihtimal değil neden bu kadar şaşırıyorsun anlayamadım.

#8 - 18.10.2025 02:13
Savunman açıkçası bana inandırıcı gelmiyor türker, ama tabiki yetkili buna karar vericek savunman bittiyse sonuçlanmasını bekliyelim.

#9 - 18.10.2025 15:04
hile şikayeti için ayrıca bir konu açmışsın zaten neden burda tekrar böyle çok hırslı bir davranışta bulunuyorsun anlamış değilim
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?msg=1387609

konumuza dönecek olursak, benim henüz bir discord adresim bile yok aktif olarak kullanmıyorum ve sen bana bu iftirayı atıyorsun. bizim için bir mixing unsuru bulunmuyor çok boş bir şikayet olmuş açıkcası hırsına yenik düşmemelisin. her şeyi kayıt altında tutabilirsin ama sadece gerçekler görülür burada tartışmanın bir manası yok yetkili sonucu beklemekte fayda var