Konu: Kieran Drake, Abel Wade - MIXING  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.10.2025 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran Drake @GhettoLifers , Abel Wade @Gabraen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar IC üzerinden haberleşmesi gerekiyorken PM üzerinden bunu yaparak MIXING kuralını ihlal ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlara gerekli işlem uygulansın, bu savaş esnasında iki karakterin çok fazla ihlal yaptığını belirtmek istiyorum.

#1 - 16.10.2025 21:56
Olay saniyelik gerçekleşmiş bişey bro mixing yapacak olsam kierana değil r20'ye yapardım ki Rodeo önünde oldu bu olay oradan çıkarttırmazdım ihlal peşinde koşsam :-\ :-\

#2 - 16.10.2025 22:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran Drake @GhettoLifers , Abel Wade @Gabraen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar IC üzerinden haberleşmesi gerekiyorken PM üzerinden bunu yaparak MIXING kuralını ihlal ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlara gerekli işlem uygulansın, bu savaş esnasında iki karakterin çok fazla ihlal yaptığını belirtmek istiyorum.

Savaşa kendim dahil olmadım hiç bir zaman başka ihlal yaptığımın bir ss'i varsa bekliyorum

#3 - 17.10.2025 14:51
Kanıt yetersiz.