Konu: erasmo braga  (Okunma sayısı 305 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.10.2025 11:59
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: @Mothership
Olaya dahil olan şahit(ler): @SwindMert
Tarih ve saat: video

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.) emotesiz ateş, yetkiyi kötüye kullanım
Olayı açıklayın: Öylesine evinin önünde rol yapıyorduk, bize saldırdı. bizde karşılık verdik, ama arkadaş düşeceğini anlayınca bir anda emote felan vermeden mesaiden çıktığında eline gelen silahını kullanıp sıkmaya başladı. lisansı olduğunu da düşünmüyorum, incelensin
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
Spoiler: GösterGizle

Diğer açıklamalar: normalde vcpd şikayetleri konusuna başvurmam, ama arkadaşımı kullanmadığı bir üçüncü parti yazılımla suçlayıp yasaklattırdı. erasmo braga karakterinin vcpd birliğinden çıkarılmasını, ıc olarak da işlem görmesini istiyoruz. videoda göründüğü gibi, arkadaş bize yanlışlıkla zor hit atıyor. @SwindMert isimli birlik oyuncumuz da bu sebeple düşmüyor. sunucu genelindeki bug (benim bir başkasına açtığım şikayette öyle dendi) sebebiyle karakteri yasaklandı, unban atılması gerekiyor

#1 - 16.10.2025 12:03
Sequan Glenn karakteri god sebebiyle yasaklı, benim videomda gözüktüğü gibi AFK işareti var. Bu sebeple hasar almıyor, hatta interiora bile giriş yapamıyordu. gerekirse kayıtlarda gezinip bulurum

#2 - 16.10.2025 12:14
 :)

#3 - 16.10.2025 20:15
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178005.0

Her şey bu şikayette net şekilde belli. Normal şekilde brawl rolü başlıyor. Arkadaşın god olduğundan şüphelendiğim için ''Brawl bugu kanka yaaaa'' dememeniz için silahla hasar alıp almadığına bakıyorum. Yaralı olup kalktığın için de role devam etmemen için seni de vuruyorum burada amaç sizi vurmak değil, zaten dövmüşüm neden vurayım. Buradaki amaç ''GOD'' açan arkadaşının silahla da hasar yemediğini kanıtlar altına almak. Zaten chate yazdıklarınız ile de amacınızı rol olmadığı net şekilde belli oluyor. Adam vuramadı kanka değil, god açtı ve arkadaşın düşmedi. Başlardaki hiti sana atmama sebebim zaten bu, god yiyen arkadaşına atmaya çalışıyorum önüme geçiyorsun ve sen yiyorsun.

#4 - 16.10.2025 20:28
Aynen kanka... Sampda kaç senedir brawl zaten böyle, vurmasan da vurmuş gibi gözüküyor senin ekranında. İki bin yapımlı bir oyun oynuyorsun. Savunma bu kadarsa sonuçlanabilir.

#5 - 16.10.2025 20:35
Aynen kanka... Sampda kaç senedir brawl zaten böyle, vurmasan da vurmuş gibi gözüküyor senin ekranında. İki bin yapımlı bir oyun oynuyorsun. Savunma bu kadarsa sonuçlanabilir.
Kendi ağzınla söylüyorsun bunu zaten. Brawl bugu bilindik bir şey. Düşmemesinden şüphelendim ve GOD'u doğrulamak için silahla vurdum. Bence ne söyleyeceğini şaşırıyorsun. Yaptığım şeyi doğrulamışsın. Teşekkürler.

#6 - 16.10.2025 21:01
tamam ooc suphen icin silah cekmeseydin sende, ıa dosyan açıldı mı acılmadıysa bizzat departmana gideceğim az sonra

#7 - 18.10.2025 11:46
"silahla hasar alıp almadığına bakıyorum." bunun doğruluğunu yapmak sana düşmez, rol sonu şikayetini oluşturmalısın. Zaten god (?) kullandığından şüphelendiğin kişinin de yasağı kaldırıldı.
« Son Düzenleme: 18.10.2025 11:48 harry666 »

#8 - 18.10.2025 19:39
Alıntı
erasmo braga karakterinin vcpd birliğinden çıkarılmasını, ıc olarak da işlem görmesini istiyoruz.

@Heavenly

#9 - 18.10.2025 19:53
God olduğundan şüphelenseniz bile sürekli rp akışı her zaman devam eder. İlk silahı çeken kişinin emote vermesi zorunludur, bu sebeple cezalandırılacak.