Konu: MrJoe - Powergaming&Meta  (Okunma sayısı 139 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2025 20:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @MrJoe - Tarreion Moody

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
powergaming meta

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kardeşimiz nasıl olduysa bizim takip edilemez evi bulup bir de kiracı olmuş. bizi arıyor sanırım evin içinde. nasıl buldu ve niye kiracı olduğunu açıklarsa çok memnun kalırız. multi hesap olduğunu da düşünüyoruz, lütfen ip kontrolü yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): birliklerinin admini böyle şeyleri yapmaması için uyarmıyorsa, o da çok yazık bu arada.

#1 - 16.10.2025 16:51
@MrJoe savunmanızı yapın.

#2 - 16.10.2025 20:17
MrJoe adına;

Karşı birlik ile savaştayız, bunun ardından şehirde dolanmayıp. Kişileri Las Venturas tarafındaki bölgelerde arayarak boy gösteriyoruz, etrafı gezerken bir ev bulduk. IC olarak Suge Tubbs'ın evi olduğunu bilmiyoruz, /ev yazdığımda evin KİRALANABİLİR durumda olduğu gözüküyor, ve rolsel evi kiralıyoruz. Evin kiracısını açık duruma getirmek senin hatan dostum. Kimsenin hatası değil, ardından eve kiracı olup oradan ayrıldım. Yaptığım şeyin ihlal olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ev kiralanabilirdi, bende kiraladım. İhlal olduğunu bilmiyordum.

#3 - 16.10.2025 20:19
Dümdüz yalandan ibaret, takip edilemez evin yerini gps'ten görebilirsiniz, orayı gezecek kimsenin hali yok açıkçası, bunu ic şekilde role sürmeleri de bir komedi ayrıca, kapının önünde de suge tubbs'ın evi diye yazıyor herhalde, komik.  ::) multi olduğuna dair de inceleme yapılırsa seviniriz, sonuçlanabilir. @Anomaly
« Son Düzenleme: 16.10.2025 20:24 tafo »

#4 - 17.10.2025 05:21
Ev kiralanabilir durumda olması söylendiği gibi sizin hatanız. Evin içerisinde vurulsaydınız durum daha farklı bir yere evrilirdi.

Ceza verilmeyecek. Bu sefer sadece uyarı.