Konu: belicoff yemelin dm, illegal birlik kuralları  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2025 17:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @albay N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: dm, illegal birlik kuralları

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14 ekimde belicoffla sorun yaşandı, aynı şeyi yapıp dm atmıştı. Birşey demedik, oyun işte diye diyip geçtik. Aynı şeyi ikinci kez yapınca şikayet oluşturma kararı aldım. EK OLARAK İLLEGAL YASAĞIMIZ VAR. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 15 ekim
Spoiler: GösterGizle

14 ekim

N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.10.2025 17:54
hiç bir rolüm yok adamla, küfür ettiniz sıkabilirim diyor? böyle saçmalık yok :D

#2 - 15.10.2025 18:07
Benim de hiçbir rolüm yok kişiyle, dün ki olayda çalıntı bir hesabın rastgele oyuncuları vurduğunu düşünmüştüm. Ban yiyeceğini düşünerek şikayet açmadık. Sanırım sadece bizle sorunu var, çalıntı bir hesap olduğunu düşünmeye devam ediyorum. Oluşumunun da illegal yasağı var ayrıca.

#3 - 15.10.2025 18:14
Öncelikle kullandığınız tabirler oldukça yanlış sizleri bu konuda kınıyorum.
Tüm olay ve gelişmeler IC olarak gerçekleşti ve mahalleden geçerken küfür ettiğiniz için gerekli karşılığı göstermek durumunda kaldık. İllegal rol yasağı olan birlik olarak bulunduğunuz bölgeden geçen kişilere küfür etmemeniz gerektiğinin farkında olmanız gerektiğini düşünüyorum. DM kuralının açıklamasını tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Ortalıkta rastgele insanlara ateş eden ve oyun düzenini bozan bir karakter yerine etmiş olduğunuz küfrün karşılığını rolsel olarak aldığınızı düşünüyorum.

Olaydan sonra AFK gibi kaba ve yanlış üsluplar ile olayı bastırmaya çalıştınız bununla ilgilide ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum;
Şikayet görsellerinde de gerekli emotelerin verilerek rol akışının sağlandığını yer almaktadır. Bazı arkadaşlar ise herhangi bir rolünün olmadığını savunmuşlar ancak bekledikleri yerde sadece kendilerinin yer almadığını tekrardan hatırlatmak isterim. :) Buradaki saldırı rolü tek kişiye yönelik değil, mahalleye yöneliktir iyi forumlar.

#4 - 15.10.2025 18:16
önümü kesip küfür ettiniz diyorsun, seninle role giren tek kişi benim

#5 - 15.10.2025 18:30
Tüm olay ve gelişmeler IC olarak gerçekleşti ve mahalleden geçerken küfür ettiğiniz için gerekli karşılığı göstermek durumunda kaldık. İllegal rol yasağı olan birlik olarak bulunduğunuz bölgeden geçen kişilere küfür etmemeniz gerektiğinin farkında olmanız gerektiğini düşünüyorum. DM kuralının açıklamasını tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Ortalıkta rastgele insanlara ateş eden ve oyun düzenini bozan bir karakter yerine etmiş olduğunuz küfrün karşılığını rolsel olarak aldığınızı düşünüyorum.

Olaydan sonra AFK gibi kaba ve yanlış üsluplar ile olayı bastırmaya çalıştınız bununla ilgilide ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum;
Şikayet görsellerinde de gerekli emotelerin verilerek rol akışının sağlandığını yer almaktadır. Bazı arkadaşlar ise herhangi bir rolünün olmadığını savunmuşlar ancak bekledikleri yerde sadece kendilerinin yer almadığını tekrardan hatırlatmak isterim. :) Buradaki saldırı rolü tek kişiye yönelik değil, mahalleye yöneliktir iyi forumlar.

Küfür ettiğimizin kanıtını atarsan elle tutulur bir şey katmış olursun savunmana dostum, iyi forumlar.  :-\

EMN

*
v2 Oyuncusu
#6 - 15.10.2025 18:45

Küfür ettiğimizin kanıtını atarsan elle tutulur bir şey katmış olursun savunmana dostum, iyi forumlar.  :-\

Ben şahidim loglara bakılabilir. Küfür edildi.
« Son Düzenleme: 15.10.2025 18:47 EMN »

#7 - 15.10.2025 19:50
küfür edilse de edilmese de iki tarafın da illegal rol yasağı var, kimden izin aldın da sıkıyorsun? hadi adamlar sana küfür etti gel IC olarak konuş ya da şikayet aç. silahı aktarmaması için incelemeye alınsa güzel olur, ya da logları kontrol edilebilir

#8 - 15.10.2025 20:43
küfür edilse de edilmese de iki tarafın da illegal rol yasağı var, kimden izin aldın da sıkıyorsun? hadi adamlar sana küfür etti gel IC olarak konuş ya da şikayet aç. silahı aktarmaması için incelemeye alınsa güzel olur, ya da logları kontrol edilebilir

Sizinle IC olarak rolde hiç bir şekilde karşılaşmama rağmen az önce gelip beni taciz ve tehdit ettiniz ve maske takarak motor ile peşimden geldiniz. İllegal rol yasağı olduğunu iddia ettiğiniz şekilde neden kendiniz illegal role başvurmaktasınız? Sizinle hiç bir şekilde rolde karşılaşmadım ve az önceki şikayette de arkadaşlar AFK olduklarını iddia ettiler dolayısıyla onlarında savunmasına göre beni IC olarak hiç bir şekilde görmemiş olmaları gerekiyor kaldı ki bu olaylar yaşanırken kafamda kask vardı yüzüm belli değil. 

#9 - 15.10.2025 21:29
ya kral bi anlattigin diger anlattigini tutmuyor küfürün kanitini at suraya   :'(