Konu: DM  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2025 02:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mateo Laredo @Galara

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @emo141

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2:18/2:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi forumlar, @emo141 adlı arkadaşımla Creenshaw taraflarında bir evi soyuyorduk, şahıs ilk önce yanıma gelip "Burada ne arıyorsunuz zenci" dedi, ardından motorundan inerek üzerindeki AK-47 ve Deagle markalı silahını çıkartarak herhangi bir emote vermeden ateş etti, ben kaçtıktan sonra içeriye girip arkadaşımı RK'a düşürdü. Şahısı IC olarak tanımıyoruz, herhangi bir bağlantımız veyahutte bir alakamız bulunmamaktadır, böyle yapmasının sebebini gerçekten anlayamadık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/eqew9yv https://hizliresim.com/akegg6a

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın deathmatching ihlalinden cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 15.10.2025 02:56 CigARAm »

#1 - 15.10.2025 02:45
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 15.10.2025 02:47
https://hizliresim.com/hklhxsq: Şahısın hatalı emote attığı açıkça belli oluyor, gereken cezayı almasını istiyoruz.

#3 - 15.10.2025 04:25
Spoiler: GösterGizle

Selamlar, öncelikle evi soyduğunuzu kendin söylemişsin zaten, hood bölgemdeki evi soyan 2 kişiyle başka nasıl bir role girebilirim? ''Lütfen durun soymayın'' falan mı diyecektim? Bu durumda ateş açmam gayet normal diye düşünüyorum, indiğim gibi sıksam eyvallah araçtaki kişiye ''ne arıyorsunuz'' diye sordum cevap vermedi bende içeriden elinde çuvalla çıkan arkadaşı görünce inip ateş açtım.

Emotesiz ateş konusuna gelirsek emote kopyalamayı unutmuşum orada haklısın,ctrl v atınca fark ettim. Soygun yapan arkadaşın için içeri girdiğimde emote atıp ateş açtım. Kendisi hatalı emote demiş, orada ben silah çekiyorum zaten bıçak değil, silah çeker emotu atmamın neresi hatalı onu anlamış değilim.

Savunmam bu kadar kararı değerli yetkililerimize bırakıyor, iyi günler diliyorum.

#4 - 15.10.2025 14:55
Onaylı bir hood bölgen yok dostum, bu konuda seni ırgalayan ve ilgilendiren bir durum söz konusu değil. :D
« Son Düzenleme: 15.10.2025 15:10 CigARAm »

#5 - 15.10.2025 23:02
Onaylı bir hood bölgen yok dostum, bu konuda seni ırgalayan ve ilgilendiren bir durum söz konusu değil. :D
Hood bölgesinin onaylı olmaması beni ilgilendirmiyor mu? Bu nasıl bir mantık kanka birlik bölgelerinde istediğin gibi takıl o zaman volta at ev soy kimse sana birşey demesin :D çete bölgesinde soygun yapıyorsan mermi yemeyi göze alacaksın daha fazla yanıt vermeyeceğim sana sonuçlanmasını bekliyorum

#6 - 16.10.2025 03:49
Hood bölgesinin onaylı olmaması beni ilgilendirmiyor mu? Bu nasıl bir mantık kanka birlik bölgelerinde istediğin gibi takıl o zaman volta at ev soy kimse sana birşey demesin :D çete bölgesinde soygun yapıyorsan mermi yemeyi göze alacaksın daha fazla yanıt vermeyeceğim sana sonuçlanmasını bekliyorum

Dostum bu söylediklerin gerekli sebepler içerisinde bulunmuyor işte, ne demek istediğimi anlamak istiyorsan git oyun kurallarını oku. Bilgi edin, ardından ileti atarsın. : )

#7 - 17.10.2025 13:20
Savunma kabul edildi.