Konu: Siyasi (!) Paylaşım  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2025 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Nowax0222

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vatansever Vice Oyuncuları

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Allahın yarattığı nefes alıp verebilen bu varlık forumda açık açık terör örgütünden içeride yatan bir suçlunun konuşmasını forum üzerinde link olarak paylaşıyor ve bundan da hiç çekinmiyor. Bu zamana kadar dağlarda gençliğini bırakan askerlerimiz, canlarını bırakan şehitlerimiz akıllardan hiçbir zaman gitmiyor, gitmeyecek. Bu kadar yaşanmış şey varken bu varlık forumda böyle bir şey paylaşıyor ve platformda bulunmaya devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir genci olarak çevremde bu tür şeylere hep karşı çıktım, burada da karşı çıkıyorum. Varlığın süresiz banlanmasını ve probation alanına alınmasını talep ediyorum. İyi roller iyi forumlar vatansever Vice Roleplay oyuncuları

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntüsü aldığım şikayet linki: https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=176842.0
Spoiler: GösterGizle

Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur!

#1 - 15.10.2025 01:09
Dostum bu konu cidden şakamı? Kürt olmam yasakmı anlamıyorum. bu konuyu @Allen ile kapattık. Boşa şikayet açma.

Siyasi bir paylaşım yok. Ben vatanıma minletime sadık bir vatandaşım.

#2 - 15.10.2025 01:14
Bu şikayet @Allen  tarafından kapatıldı ve herkes uyarıldı hatta olayın içerisinde iki kişi ban yedi. Ve şikayet açtığın kişinin dayısı gazi dostum kalbini kırmak istemiyorum kendisi kuzenim üstelik.

#3 - 15.10.2025 01:18
Dostum bu konu cidden şakamı? Kürt olmam yasakmı anlamıyorum. bu konuyu @Allen ile kapattık. Boşa şikayet açma.

Kimse kürt olmana bir şey demiyor forum üzerinde siyasi içerik paylaşmak yasak ben de gördüm şikayet açtım

#4 - 15.10.2025 01:28

Kimse kürt olmana bir şey demiyor forum üzerinde siyasi içerik paylaşmak yasak ben de gördüm şikayet açtım

Arkadaşım bu şikayet incelendi ve bu şikayetten sonra yapılmış bir siyasi paylaşım varmı hesabıma ait? Saçma saçma şikayetler açıyorsun komik değilsin ilgide çekmiyorusun.

#5 - 15.10.2025 01:29
arkadaşın değilim, sen oraya yanıt atmışsın senin için açılıp incelenen bir şikayet değil o, şikayet sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 15.10.2025 09:03 GökBörü »

#6 - 15.10.2025 10:07
arkadaşın değilim, sen oraya yanıt atmışsın senin için açılıp incelenen bir şikayet değil o, şikayet sonuçlanabilir

Aslanım şikayetin konusu benim ve arkadaşlarım yönetici şikayeti inceledi ve sorunu olanları yasakladı sen burada neye prim kasmaya çalışıyorsun?

#7 - 15.10.2025 12:10
Şikayet reddedildi.

Vice Roleplay sunucusu bünyesinde, tüm oyuncuların uymakla yükümlü olduğu ortak kurallarımız kapsamında; din, dil, ırk ve siyasi görüşler üzerinden yapılacak tartışmalar, algı oluşturma girişimleri ya da bu temalarda gündem yaratmaya yönelik herhangi bir davranış kesinlikle kabul edilemez. Bu tür eylemler, forum, Discord ve oyun içi ortamlar dahil olmak üzere, tüm platformlarımızda yasaktır.

İlgili şikayete ek olarak belirtilen konuya dair, üst yönetim tarafından daha önce gerekli açıklama yapılmış ve olayın değerlendirildiği tarihten bu yana söz konusu kişiyle ilgili herhangi bir ihlal veya art niyetli tutum gözlemlenmemiştir.