Konu: Raymond_Wiggins, Omari_Douglas, Ohan_Nichols (NOOB DM, PG)  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.10.2025 22:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raymond_Wiggins, Omari_Douglas, Ohan_Nichols

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tykeim_Rerria

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/10/2025 0:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Tykeim Rerria isimli rol arkadaşım ile birlikte aracımızı Ganton civarlarında orada bulunan oyuncular ile rol yapmak için park ettik. Araçtan inip yanlarına yürüdüğümüzde ise bize Mia_Park isimli karakteri tanıyıp tanımadığımızı sordular, bizde kendisinin tanıdık geldiğini ama emin olamadığımızı söyledik ve bunu söylememiz ile birlikte bizi köşeye çağırdılar, beraber bir süre yürüdükten sonra arkadaşlardan hiç birini tanımıyor olmamıza rağmen bize saldırıp noob dm atmaya başladılar, arkadaş kolunun altına alıyor ve bende" /me kolunun altından kurtulmayı dener." emotesi ile /dene atıp kaçıyorum ve araca biniyorum, aracımıza bindiğimiz gibi "/me aracın kapılarını kilitler." emotesi atmama rağmen arkadaşlar yinede beni araçtan indiriyor, chat'e bakarsanız sizde görebilirsiniz. Saçma sapan bir rol örgüsü ile bize saldırıp kaçıyorlar, öncedende söylediğim gibi hiçbiri ile rol geçmişimiz v.s yok sadece arkadaşlara rol pası yapmak amacı ile yanlarına geliyoruz ve bize saldırıyorlar. Söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NOOB DM, PG

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/7r779i5 / https://hizliresim.com/bsvafjb / https://hizliresim.com/9dupl48 / https://hizliresim.com/e17p1cq

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 14.10.2025 23:01 tedra »

#1 - 16.10.2025 09:29
Savunmalarınızı yapın. @apollo @cekatin the tired @kill the opps

#2 - 16.10.2025 12:50
Birliğin diğer üyelerina adına da savunmayı yapacağım, ekstra eklemekleri istedikleri bir şey olursa ekleyebilirler.

Öncelikle sizin bizimle rol yapmak için geldiğinizi bilemeyiz, bilsekte bu tavrımız değişmezdi. Mia karakterini değil, Lorenz karakterini gösteriyoruz ve ondan sonra seni köşeye çekiyoruz. Mia'ı yüzüne aldığı yaralar için referans ediyoruz. Lorenz'in oluşum hooduna geliyosun, gece saatlerinde onun evini basıyoruz ve dövüyoruz. Dövdükten birkaç dakika sonra geliyorsunuz, arkadaşınız olduğunuzu söylüyorsunuz ve üstüne Mia'ı gösterip onu da tanıdığınızı söylüyorsunuz. Buraya kadar her şey tamamsa diğer kısıma geçiyorum. GROwners bilmem ne birliğinin hooduna geliyorsunuz, birlikle açık ara savaşta olmasakta sürtüşme halindeyiz. Durduk yere saldırmak yerine onları tanıyıp tanımadığınızı soruyoruz, tanıyorsunuz. Rol esnasında forumdan onların oluşumunda olup olmadığınızı sorgulayacak halimiz yok, ekstra olarak Mia karakteri Omari'nin kız arkadaşı. Düşman olduğumuz çetenin evini basıp, sokağında onu tanıyanları dövmemizde hiçbir sorun göremiyorum.

#3 - 16.10.2025 14:28
Birliğin diğer üyelerina adına da savunmayı yapacağım, ekstra eklemekleri istedikleri bir şey olursa ekleyebilirler.

Öncelikle sizin bizimle rol yapmak için geldiğinizi bilemeyiz, bilsekte bu tavrımız değişmezdi. Mia karakterini değil, Lorenz karakterini gösteriyoruz ve ondan sonra seni köşeye çekiyoruz. Mia'ı yüzüne aldığı yaralar için referans ediyoruz. Lorenz'in oluşum hooduna geliyosun, gece saatlerinde onun evini basıyoruz ve dövüyoruz. Dövdükten birkaç dakika sonra geliyorsunuz, arkadaşınız olduğunuzu söylüyorsunuz ve üstüne Mia'ı gösterip onu da tanıdığınızı söylüyorsunuz. Buraya kadar her şey tamamsa diğer kısıma geçiyorum. GROwners bilmem ne birliğinin hooduna geliyorsunuz, birlikle açık ara savaşta olmasakta sürtüşme halindeyiz. Durduk yere saldırmak yerine onları tanıyıp tanımadığınızı soruyoruz, tanıyorsunuz. Rol esnasında forumdan onların oluşumunda olup olmadığınızı sorgulayacak halimiz yok, ekstra olarak Mia karakteri Omari'nin kız arkadaşı. Düşman olduğumuz çetenin evini basıp, sokağında onu tanıyanları dövmemizde hiçbir sorun göremiyorum.

Arkadaşıma birebir katılıyorum, Lorenz karakteri için oradaydık. Rolü bitirdik hemen çıkageldiniz, doğal olarak o hoodda rol yapan birileri olarak algılandınız  bizim açımızdan. Üstüne Lorenz ve Mia’yı tanıyorum lafları edince bizde sizinde Mia karakterine yapılan rolde olabileceğinizi düşündük. Sizi arkaya çekme girişimimizde iki lafladıktan sonra kaçmaya başladığınız için doğal olarak saldırdık. Mia karakterini sokak ortasında silahla gasp ettikleri için Lorenz’in evini basmıştık.

#4 - 16.10.2025 18:07

#5 - 16.10.2025 20:07
Noob DM rolü olmayan, emotesi olmadan başlayan kavgaya denir. Biz sizi Hutzler karakterini dövdükten sonra orada gördüğümüz için ve Mia hakkındaki sorulara olumlu dönüt verdiğiniz için kıskaca alıyoruz. Herhangi bir hamle falan olmayacaktı fakat bir anda siz araca yönelince Ganton birliğinden olduğunuzu düşünerek girişiyoruz.
Önceden animasyona girip gerekli rolü sergilemiş arkadaşım, herhangi bir şey yazmasaydı belki PG için söylediklerin kabul edilebilirdi fakat görüyorsun ki tüm her şey rol dahilinde. Seviliyorsunuz canlar

#6 - 17.10.2025 14:46
Sorun görülmedi.

Sunucu politikalarında da belirtildiği üzere, araç kapılarının kilitlenmesi yalnızca emote ile değil, aynı zamanda sistemsel olarak da gerçekleştirilebilir bir eylemdir. Bu nedenle, ilgili durumda yalnızca emote kullanmak yerine sistemsel komutu da uygulayarak rolü desteklemeniz beklenirdi.

Diğer değerlendirme noktalarına bakıldığında, savunma tarafının sunduğu argümanlar tutarlı bulunmuş ve bu doğrultuda geçerli kabul edilmiştir.