Konu: Enrique Venegas & Vega Delgado noob dm, fear rp  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.10.2025 15:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enrique Venegas  Vega Delgado @BetteR @eXods
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.) yapılmalıdır.

Enrique karakterine silah doğrultuyorum, fakat o kaçmak yerine ölümsüz bir karakter yönetiyormuş gibi bana yumruk atmaya başlıyor, Vega Delgdo'da aynı şekil çatışma içerisindeyken bana yumrukla vurmaya çalışıyor. Ekstra olarak kişilerin mix yaptığınıda düşünüyorum Enrique karakterine ateş açmaya başladığımda biranda üstüme saldırıyor, hemen ardından Vega ve silahlı bir oyuncu içeri giriyor ikisi korkusuzca bana yumruk atıp çatışma rolünün gidişatını etkiliyorlar.

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.10.2025 18:15

Vega Delgado isimli oyuncu hile kullandığı için yasaklanmış..
Sadece Enrique karakteri savunma yazsa yeterli olur.

#2 - 14.10.2025 22:23
Mix falan yok, kanıdı burada. Sen bizden kaçıp kendini eve kitliyorsun ve q atıyorsun. Biz de o sırada maymuncuk atıp evine giriyoruz. Döndüğünde direkt sana yumruk atıyorum o anda emotesiz silah çekiyorsun. Burada kim ihlal yapmış çok bariz belli. yöneticileri manipüle etmeye çalışma.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 15.10.2025 07:37
Selam, elinde bir video kaydı olması hoş. Rica etsem rolün sonuna kadarki kısımlarını atabilir misin? Eve girip çıktığınız andaki sürece kadar ne demek istediğim kolaylıkla anlaşılacaktır.

#4 - 17.10.2025 13:12
@GhettoLifers kanıtları yenileyin

« Son Düzenleme: 18.10.2025 12:42 GhettoLifers »

#6 - 18.10.2025 15:24
Şikayet incelendi.

Enrique_Venegas karakteri Fear RP ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Savunma tarafının yorumuna bağlı olarak, Kieran karakterinin ihlali ile alakalı kanıtlarınız ile birlikte şikayet oluşturabilirsiniz.

K&A