Konu: DM & Ortak Nezaket | Josef_Hector  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.10.2025 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ABDÜLHEY  /  Josef_Hector

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/10/2025   13.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kurtlar Vadisi Abdülhey arkadaşımızın karakteri IC bir düşmanlık veya karşılaşmışlık olmamasına rağmen bir anda sopayla karakterime saldırmaya başladı, PM üzerinden toxic içerikli, aşağılayıcı ve küfür içerikli mesajlar iletti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz rol ile alakası olmayan, freeroam sunucusunda gibi takılıp, toxiclik yapma peşinde olan bireylerin bu platformda bulunmasına izin bile verilmemesi gerektiğini ve bu tarz önüne gelen herkesi aşağılamaya çalışan arkadaşımızda aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Mümkünse banlanmasını, değilse yetkili arkadaşlarımızdan caydırıcı bir ceza verilmesini talep ediyorum.

#1 - 14.10.2025 14:36
Bir nevi savunma;
Şehirde neredeyse her gün olan normal bir durum. Karşı tarafın fazlasıyla abarttığını düşünüyorum ve bir suçum olmadığını düşünüyorum. Tabii ki de takdir sizin ama bir ceza alacaksam da caydrıcı olmamasını sizden temenni ediyorum.

#2 - 14.10.2025 14:44
Oraya truck işimi yapmaya gitmiştim. Kendisi de ezilebilir bir yerde duruyordu. Uyukladığını düşünerekten anlık refleks ile öyle bir harekette bulundum. PM konuşmamız ise tamamen karşı tarafın kışkırtması üzerine öyle sözler sarf ettim. Temennim ceza alacaksam da caydırıcı bir ceza almamak. Siz değerli VİCE yetkililerine güveniyorum. İyi çalışmalar diliyorum.

#3 - 14.10.2025 14:45
Rastgele millete DM atmak, şehirde normal bir durum mu? Attığın küfür içerikli mesajlar normal bir durum mu? Saçmaladığını düşünüyorum.

#4 - 15.10.2025 01:17
Merhaba, şikayet incelendi. Josef Hector karakteri Deathmatching ve Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacaktır.

İyi günler.