Selamlar, öncelikle kısa ve öz bir açıklama yapayım. Bildiğimiz gibi ak'nin ilk 3 mermisi düz gitmekle beraber eğilince ve doğru bir senkron ile mouse'i kaydırdıkça mermileri direkt olarak tutturmak mümkün. Motorda aynı güzergah üzerinde yavaş bir şekilde düz gittiğini varsayarsak çokta aim gerektiren bir vuruş değil açıkçası. Her neyse, bütün mermilerim dümdüz geldiğinden bahsetmişsin. Videonun son kısmında motorunun hasar aldığını ve duman aldığını görüyorum. Muhtemel mermi izlerin doğru dürüst gözükmediği için videoda anlaşılmamış olsa ki birden fazla mermim motora denk geldiği için motor hasar almış. Bu bütün mermilerimin sana geldiği iddiasını bitiriyor, eğer sekmemem ve aimbotum olsaydı mermiler senin yerine motora mı gelirdi? Sadece kan efektine bakarak yargılanamayacak bir vuruş olmasıyla beraber sunucuda can barının buglu olması nedeniyle saniyede kaç mermi attığım ve canın ne hızlıkla düştüğünü göremiyoruz, eğer hasarlar kaydı alsaydın net bir savunma atabilirdim. Ayrıca şunuda eklemek isterim ki sunucudan kaynaklı bir bug olması nedeniyle bu sistemde bazı karakterler düşmelerine rağmen 1-2 saniye hareket edebiliyorlar, o kadar uzun süre mermi yemiyorsun büyük ihtimalle, karakterin o kadar uzağa gitmiyor yani, bana olan uzaklığın değişmemesiyle hit tutturma olasılığım da artıyor.