Konu: VCPD hatalı rol, yetkiyi kötüye kullanım  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2025 21:29
Şikayet edilen karakter ad(lar)ı Kyle_Tale Rowan_Flanagan Jackie_Cantrell Arthur_Newton Adrianza_Drew
Olaya dahil olan şahit(ler): @Justice
Tarih ve saat: 20:37

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.)
Olayı açıklayın:Sanırım aranmam varmış gezerken pdlerin peşlediğini gördüm ve Commerce tünelinden girip Pizza Stack'e kadar gittim telefonum kapalıydı beni nasıl buldular bilmiyorum ama bir anda motorlu bir ekip geldi kaçmaya devam ettim kaçarken motorun arkasındaki adam kendisini tanrı olarak gördüğü için kalkıp bana beanbang deniyor rolde ki taşıt içerisindeki bir adama nasıl beanbag deneyebiliyorlar bunu anlamıyorum gerçeğe vurursak bunun bir kazaya sebep olacağı belli fakat ben orda yememe rağmen kaçmaya devam etmeye çalıştım fakat @innicez beni ısrarla rolün ortasına çekmeye çalıştı yetkisini kullanarak herkes etrafımı sarıp bana yumruk attığı için motordan inip silahım ile pdnin biriyle çatışmaya girmeye çalışıyorum fakat yandaki adam bana yumruk atarak beni stuna sokuyor bu ne kadar doğru? onuda geçiyorum rolde düşmeme rağmen tekrar kaçacak gibi beni dondurup çözdükleri için oyunumu buga sokuyorlar. Yetkilerini boş yere kullanıyorlar. Bu durumu Justice farkediyor sonra onunla pm üzerinden konuşuyoruz relog atıp geliyorum oyunum öyle düzeliyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:

Diğer açıklamalar:Böyle saçma bir rolün iptal edilmesi ve kişilerin gereken yaptırımı almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 14.10.2025 19:36 Relaxsal »

#1 - 14.10.2025 02:16
Şikayet edilen karakterleri etiketleyin, başlığı da düzeltin.

#2 - 14.10.2025 19:39
Savunmalardan sonra sonuçlandırılacak

#3 - 14.10.2025 19:57
Açılan şikayetin çok değişik bir şekilde açıldığını düşünüyorum, sadece SS'ler üzerine şikayet açmışsın. Bölgede yetkili bulunuyor, bize operatörden Beanbag izni verildiği için ve sen tam oraya geldiğimiz zaman motordan düştün, geri motoruna binerken polis memurları sana beanbag ile müdahale ediyor sen ise hiçbir şey olmamış, plastik mermi yememiş gibi motoruna binip role uymamaya devam ettin, motora bindiğinde ise ./beanbag komutu kullanarak yine üzerine plastik mermi atıldı ve atılmasına rağmen sen yine ve yine devam ettin. Attığın SS'de chate baktığımız zaman birden çok Beanbag mermisi yediğini görüyoruz, bu dediklerimi de kanıtllayan nitelikte. Bu kadar mermi yemene rağmen Unfreeze atıp kaçmaya devam ettin, bu yüzden ise İnnicez olaya müdahale edip seni yanına çekiyor. Ekstra bir durum yok. Olay anında video kaydım için ALT - F10 tuşuna basmıştım fakat kayıt almamış, maalasef ki. Roldeki @innicez admin ise olaya el atıp seni defalarca yanına çekmesine rağmen ısrarla kaçmaya devam ettin. Attığın SS'lerde de Beanbag mermisi yediğin belli oluyor, Beanbag mermisi yediğin zaman o an hiçbir şey olmamış gibi devam edemiyorsun, maalasef ki. Rolde de admin seni bu yüzden çekti, herhangi bir art niyet yok.

Bölgedeki polis arkadaşlarda bu durumu doğrulayacaktır, zaten.

Özetlemek gerekirse; bizim rolsel olarak sana beanbag atıyoruz, bir şey olmamış gibi motoruna biniyorsun. Motora bindiğin zaman Beanbag(plastik mermi) tarafından vuruluyorsun, o an sistemsel olarak da haraket edememen gerekiyor fakat değişik bir şekilde haraket edip kaçmaya devam ediyorsun. Bu yüzden roldeki admin seni yanına çekti, bu kadar.

Ve PD tarafında operatör tarafından Beyaz FCR-900 için Beanbag talep ettiğimiz zaman, izni verilmişti. Çünkü arkadaşınla beraber 2-3 FCR-900 olarak, tüm NON RP DRİVİNG kurallarını ihlal ederek sürüş gerçekleştirdiğiniz ve uzun süredir kaçtığınız için bu talebin izni onaylanmıştı, operatör tarafından .Dipnot

Olay anında ise bir memurun tarafından izlediğimzi görüntü, chate baktığımız zaman yine 3 kere beanbag yediğini görüyoruz, bu kadar plastik mermi yemene rağmen motorundan inip Shotgun ile polis ekiplerine ateş açıyorsun. Bu yaptığında normal değil, iyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 14.10.2025 20:14 RusLaxx »

#4 - 14.10.2025 20:15
Açılan şikayetin çok değişik bir şekilde açıldığını düşünüyorum, sadece SS'ler üzerine şikayet açmışsın. Bölgede yetkili bulunuyor, bize operatörden Beanbag izni verildiği için ve sen tam oraya geldiğimiz zaman motordan düştün, geri motoruna binerken polis memurları sana beanbag ile müdahale ediyor sen ise hiçbir şey olmamış, plastik mermi yememiş gibi motoruna binip role uymamaya devam ettin, motora bindiğinde ise ./beanbag komutu kullanarak yine üzerine plastik mermi atıldı ve atılmasına rağmen sen yine ve yine devam ettin. Attığın SS'de chate baktığımız zaman birden çok Beanbag mermisi yediğini görüyoruz, bu dediklerimi de kanıtllayan nitelikte. Bu kadar mermi yemene rağmen Unfreeze atıp kaçmaya devam ettin, bu yüzden ise İnnicez olaya müdahale edip seni yanına çekiyor. Ekstra bir durum yok. Olay anında video kaydım için ALT - F10 tuşuna basmıştım fakat kayıt almamış, maalasef ki. Roldeki @innicez admin ise olaya el atıp seni defalarca yanına çekmesine rağmen ısrarla kaçmaya devam ettin. Attığın SS'lerde de Beanbag mermisi yediğin belli oluyor, Beanbag mermisi yediğin zaman o an hiçbir şey olmamış gibi devam edemiyorsun, maalasef ki. Rolde de admin seni bu yüzden çekti, herhangi bir art niyet yok.

Bölgedeki polis arkadaşlarda bu durumu doğrulayacaktır, zaten.

Özetlemek gerekirse; bizim rolsel olarak sana beanbag atıyoruz, bir şey olmamış gibi motoruna biniyorsun. Motora bindiğin zaman Beanbag(plastik mermi) tarafından vuruluyorsun, o an sistemsel olarak da haraket edememen gerekiyor fakat değişik bir şekilde haraket edip kaçmaya devam ediyorsun. Bu yüzden roldeki admin seni yanına çekti, bu kadar.

Ve PD tarafında operatör tarafından Beyaz FCR-900 için Beanbag talep ettiğimiz zaman, izni verilmişti. Çünkü arkadaşınla beraber 2-3 FCR-900 olarak, tüm NON RP DRİVİNG kurallarını ihlal ederek sürüş gerçekleştirdiğiniz ve uzun süredir kaçtığınız için bu talebin izni onaylanmıştı, operatör tarafından .Dipnot

Yukarıda yazılanlara bizzat şahsım adınada onaylıyorum, kişi yaklaşık 17 dakika kovalandı motorla sürekli Powergame ihlali yaptı, kanallara atladı duvarlardan uçma gibi eylemlerde bulundu en sonunda zaten Operatör bu hareketleri gördüğünde ''Düşük hızda beanbag izni verdi'' Bu sefer seni yavaş-dururken denk getirdik ve etrafın sarıldı beanbag atmak zorunda kaldık, hiç bir şey olmamış gibi defalarca motoruna binip devam ettin, artık yetkili İnnicez'de müdahale etmek zorunda kaldı ve seni çekti çektiği halde motoruna gaz verip kaçmaya devam ettin, ortada bir ihlal bulunuyorsa yaptığın rolde bulunuyordu aslında bizim açımızdan bir ihlal olduğunu düşünmüyorum, iyi forumlar sonuçlanabilir şahsım adına.

#5 - 15.10.2025 15:10
Şikayetle alakam yok fakat ufak bir not bırakmak istiyorum.

@yuca back in business isimli arkadaşa yakın zaman içerisinde VCPD şikayeti açtım ve ceza aldı, tekrardan şikayet yemiş. Arkadaşa yaptırım uygulanacaksa bunu göz önünde bulundurarak yaptırım uygularsanız sevinirim.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=176952.msg1372954#msg1372954

#6 - 16.10.2025 00:33
Şikayetle alakam yok fakat ufak bir not bırakmak istiyorum.

@yuca back in business isimli arkadaşa yakın zaman içerisinde VCPD şikayeti açtım ve ceza aldı, tekrardan şikayet yemiş. Arkadaşa yaptırım uygulanacaksa bunu göz önünde bulundurarak yaptırım uygularsanız sevinirim.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=176952.msg1372954#msg1372954
Hadi ama minik dostum, rica ediyorum rollerinle ilgilen burada sana göre bir şey yok. Söz hakkında yok, şikayete gereksiz yazıların yüzünden susturman alman dileğiyle iyi forumlar. Beni bu kadar takip etme rolde bir hata yok merakta etme sen. Bir hafta önce kapanan birliğinizden ders çıkartıp yeni birliğinde rol yapmaya özen göstermelisin, başarılar.

#7 - 18.10.2025 16:34
Motorla yapmış olduğun sürüşlerin gerçekçi olmayışı, bunun üstüne de tarafına uygulanan beanbagi kabul etmeyişin sonucunda seni çektim evet. Orada yaklaşık 10 kişi bulunuyordu, burada rolü reddederek kaçmaya devam etmek diğer kişiler için de vakit kaybı olacağı için çekmenin doğru olduğunu savunmaktayım.

Araç içinden tarafına uygulanan beanbagten yana bir sorun olduğunu da düşünmüyorum, VCPD kurallarında bunun uygulanmasından yana bir sorun yok.

#8 - 18.10.2025 19:35
Savunma yeterli görüldü.