Açılan şikayetin çok değişik bir şekilde açıldığını düşünüyorum, sadece SS'ler üzerine şikayet açmışsın. Bölgede yetkili bulunuyor, bize operatörden Beanbag izni verildiği için ve sen tam oraya geldiğimiz zaman motordan düştün, geri motoruna binerken polis memurları sana beanbag ile müdahale ediyor sen ise hiçbir şey olmamış, plastik mermi yememiş gibi motoruna binip role uymamaya devam ettin, motora bindiğinde ise ./beanbag komutu kullanarak yine üzerine plastik mermi atıldı ve atılmasına rağmen sen yine ve yine devam ettin. Attığın SS'de chate baktığımız zaman birden çok Beanbag mermisi yediğini görüyoruz, bu dediklerimi de kanıtllayan nitelikte. Bu kadar mermi yemene rağmen Unfreeze atıp kaçmaya devam ettin, bu yüzden ise İnnicez olaya müdahale edip seni yanına çekiyor. Ekstra bir durum yok. Olay anında video kaydım için ALT - F10 tuşuna basmıştım fakat kayıt almamış, maalasef ki. Roldeki
@innicez admin ise olaya el atıp seni defalarca yanına çekmesine rağmen ısrarla kaçmaya devam ettin. Attığın SS'lerde de Beanbag mermisi yediğin belli oluyor, Beanbag mermisi yediğin zaman o an hiçbir şey olmamış gibi devam edemiyorsun, maalasef ki. Rolde de admin seni bu yüzden çekti, herhangi bir art niyet yok.
Bölgedeki polis arkadaşlarda bu durumu doğrulayacaktır, zaten.
Özetlemek gerekirse; bizim rolsel olarak sana beanbag atıyoruz, bir şey olmamış gibi motoruna biniyorsun. Motora bindiğin zaman Beanbag(plastik mermi) tarafından vuruluyorsun, o an sistemsel olarak da haraket edememen gerekiyor fakat değişik bir şekilde haraket edip kaçmaya devam ediyorsun. Bu yüzden roldeki admin seni yanına çekti, bu kadar.
Ve PD tarafında operatör tarafından Beyaz FCR-900 için Beanbag talep ettiğimiz zaman, izni verilmişti. Çünkü arkadaşınla beraber 2-3 FCR-900 olarak, tüm NON RP DRİVİNG kurallarını ihlal ederek sürüş gerçekleştirdiğiniz ve uzun süredir kaçtığınız için bu talebin izni onaylanmıştı, operatör tarafından .Dipnot
Olay anında ise bir memurun tarafından izlediğimzi görüntü, chate baktığımız zaman yine 3 kere beanbag yediğini görüyoruz, bu kadar plastik mermi yemene rağmen motorundan inip Shotgun ile polis ekiplerine ateş açıyorsun. Bu yaptığında normal değil, iyi akşamlar.