Konu: Şikayet reddine rağmen forum üzerinden devam etmek  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2025 20:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @RACON

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Carl_Green ve diğer sslerdekiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaş adımı kötüye çıkartıyor ve reddedilen şikayeti hala hakaretli şekilde açmaya devam ediyor. Bir birlik R20 si olmasına rağmen bu tarz hareket ve hakaretler savurması gerçekten üzücü. Ekstra olarak arkadaş silahla ateş açılmasına rağmen fear rp + yki + rki kural ihlallerine devam ediyorlar. RK lı olmalarına rağmen agresif çıkışıyorlar fakat buna dair bir kanıtım yok. Fear rp zaten kendi videosunda yapıyorlar. Birlik R20 sinin gerçekten bunu yapması üzücü bi durum. Yaralı olmalarına rağmen role uyum sağlamıyorlar ve ayağa kalkıp devam ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/96sik7m https://hizliresim.com/o97qvcu https://hizliresim.com/pqia9ym

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın bir birlik R20 si olarak bu tarz ihlaller yapması yanlış. Gerekli cezayı alacağını zaten düşünüyorum. Videoyu silmeye çalışacağını veya sileceğini düşünmüyorum. Öyle birşey yapmaya kalkarsa zaten videoyu yedekledim dilerlerse paylaşabilirim. Ayrıca arkadaşın açtığı şikayet @Sylas tarafından reddedildi açtığı isim ve kullandığı hakaretler yüzünden. İyi günler.

#1 - 13.10.2025 20:40
Selamlar, arkadaş kendini çok büyük görüyor her halde? Sen kimsin adını lekelemeye çalışacağım kardeşim? Red edilen şikayetteki tek problem forum üzerinden açmış olduğum konu başlığıydı, ondan dolayı sylas uyardı ve düzeltip tekrardan açabilmemi iletti. Youtube gibi platformlardaki başlıkların forum ile bir alakası, bağlantısı mevcut olamaz. Olursa zaten şu an değil şikayet sunucuya giriş yapamıyor olurdun.
Videoyu açıklamam gerekirse ki video ap açık ortada, sen yeni kurulmuş daha illegal yasağı olan bir birliğe karşı agresiflik yapıyorsun ben de size karşı bir agresiflik yapmıyorum lafımı söylüyeyip gidiyorum, ardından agresifliğe devam edip sıkmaya başlıyorsun hilen ile beraber. Ben de buna karşılık kaçmaya kalkıyorum, ancak etrafım dolu olduğundan dolayı ve sürekli hilenin, silenti'nin bana isabet ettiğinden dolayı canım çok azalmadan sana bir iki yumruk geçirip kaçmaya çalışıyorum ve en nihayetinde sonunda vuruyorsun. Rk'lı olmama rağmen agresif çıkıyorlar diyorsun ancak yine laf atmaya çalışıyorsun. Kardeşim boşu boşuna bana burada bu tarz şeyler diyip adımı karalamaya kalkma, çok umrumda değil bu tarz olaylar. Agresif çıkıştığımla alakalı bir şey yok ortada, ben sadece rolümü yaptım ve sıkmaya başladın. Agresif davranıcağım bir durum yoktu ortada ki agresif davranmadım. Bu olayların üstünden altı gün geçti, yaralı kural ihlali ile alakalı bir kanıtın mevcut değil. O esnada  her hangi bir Ambulans v.s sunucuda yoktu, ondan dolayı kendi rollerimiz ile kalkıp aracımıza atlayıp hastaneye gittik.
Gel gelelim sadede, bu şikayet öylesine açıldığını varsayıyorum. Keşke şahıs akıl edip daha erkenden açsaymış şikayeti, bir ihlalimin olduğunu sanmıyorum. Hayırlı akşamlar, daha fazla yanıt gelmiyecektir.
Alıntı
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=177581.msg1379996#msg1379996
Arşive alınan şikayet linki

#2 - 13.10.2025 20:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 17.10.2025 12:49
Savunma kabul edildi, ilgili yetkili konuyla alakalı uyarısını yapmıştı. Bu tarz durumların devam etmesi halinde, ihlali yapan oyuncu daha ağır bir yaptırım görebilir.