Selamlar, arkadaş kendini çok büyük görüyor her halde? Sen kimsin adını lekelemeye çalışacağım kardeşim? Red edilen şikayetteki tek problem forum üzerinden açmış olduğum konu başlığıydı, ondan dolayı sylas uyardı ve düzeltip tekrardan açabilmemi iletti. Youtube gibi platformlardaki başlıkların forum ile bir alakası, bağlantısı mevcut olamaz. Olursa zaten şu an değil şikayet sunucuya giriş yapamıyor olurdun.
Videoyu açıklamam gerekirse ki video ap açık ortada, sen yeni kurulmuş daha illegal yasağı olan bir birliğe karşı agresiflik yapıyorsun ben de size karşı bir agresiflik yapmıyorum lafımı söylüyeyip gidiyorum, ardından agresifliğe devam edip sıkmaya başlıyorsun hilen ile beraber. Ben de buna karşılık kaçmaya kalkıyorum, ancak etrafım dolu olduğundan dolayı ve sürekli hilenin, silenti'nin bana isabet ettiğinden dolayı canım çok azalmadan sana bir iki yumruk geçirip kaçmaya çalışıyorum ve en nihayetinde sonunda vuruyorsun. Rk'lı olmama rağmen agresif çıkıyorlar diyorsun ancak yine laf atmaya çalışıyorsun. Kardeşim boşu boşuna bana burada bu tarz şeyler diyip adımı karalamaya kalkma, çok umrumda değil bu tarz olaylar. Agresif çıkıştığımla alakalı bir şey yok ortada, ben sadece rolümü yaptım ve sıkmaya başladın. Agresif davranıcağım bir durum yoktu ortada ki agresif davranmadım. Bu olayların üstünden altı gün geçti, yaralı kural ihlali ile alakalı bir kanıtın mevcut değil. O esnada her hangi bir Ambulans v.s sunucuda yoktu, ondan dolayı kendi rollerimiz ile kalkıp aracımıza atlayıp hastaneye gittik.
Gel gelelim sadede, bu şikayet öylesine açıldığını varsayıyorum. Keşke şahıs akıl edip daha erkenden açsaymış şikayeti, bir ihlalimin olduğunu sanmıyorum. Hayırlı akşamlar, daha fazla yanıt gelmiyecektir.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=177581.msg1379996#msg1379996
Arşive alınan şikayet linki