Sunucu içerisindeki bir açıktan dolayı bu durum yaşanmış, olay esnasına dair bir video kaydım maalesef bulunmuyor. Fakat arkadaşın videosundan yardım alarak bir savunma yapacağım. Kendi ekranımda ona odaya girmeden 3 tane hit attım, düşmedi. Videonun 0:05 saniyesinde arkadaşın chatloguna "[VC] Sherpah Rothstein tarafından Desert Eagle ile yaralandın. 90 saniye bekledikten sonra tekrar ayağa kalkacaksın." bu yazı düşüyor, yazı düştüğünde sağ alttaki can barına baktığımızda ise canını 70 olarak görüyoruz. Aslında yediği hitlerden dolayı yaralı konumuna düşüyor fakat canı eksilmiyor. Bir müddet sonra canı kendiliğinden ben hit atmadan 30 oluyor, sonrasında yaralı konumuna düşüyor. Benim odaya girmemle beraber bu durum yaşanıyor ve yaralı konumuna düştükten sonra ben ateş ediyorum ettiğim ateşte o yaralı konumuna düştüğü için boşa gidiyor.
Aimbot türevi bir hile kullanmıyorum, tekrardan belirtmek istiyorum ki bu oyunun bir açığıyla ilgili. Açıklamamda bunu net bir şekilde anlatıyor, şikayeti açan ve benim tarafımdan vurulan arkadaş GODMODE ve garip bir hasar hilesi kullandığı için oyun içerisinden yasaklandı. Belki de kullandığı GODMODE ile ilgili böyle bir olay yaşadık bilemiyoruz.
Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.