Konu: Maskeli_49154 - Maskeli_58598 / DM  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2025 02:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_49154 - Maskeli_58598

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokaktan öylesine geçerken, maskeli 4 kişi tarafından tarandım. Ortada hiçbir sebep yok, durduk yere sıkıp düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/g9tdwm3

Ek açıklamalar(varsa): Oluşumları savaşta olabilir bu şehrin göbeğinde yoldan geçen herkese ateş edebilme hakkı vermez.

#1 - 13.10.2025 03:49
Birliğimiz, FM'in bilgisi dahilinde olan aktif bir savaş içerisinde ve sen gecenin bir saati çatışmaya gideceğimiz zaman bizi silahlı görüp merak edip hoodumuzun içerisinde tur atıyorsun. Yoldan geçtiğini iddia etmişsin yoldan geçen birisini vuracak kadar dmci bir oluşum veya oyuncu değiliz bunu sicilimizden anlayabilirsin, hood bölgemizde tur atan birisinin karşı taraftan olmadığı veya karşı tarafın gönderdiği birisi olmadığı ne malum? Mecburen ateş açmak zorunda kalıyoruz.

Silahlı birilerini görünce durup inceleyeceğine Fear RP rolü gerçekleştirip bölgeden uzaklaşman gerekiyor, sen bunun tam tersini yapıp U sokakta dönüyorsun bizde doğal olarak ateş açıyoruz👍

#2 - 13.10.2025 03:51
Fear RP sergileyip cevap bile vermedim, bölgeden uzaklaşırken aracımın hızı sizi ateş etmeye mi itti? Her ne kadar savaşta olsanız da yoldan geçen birine ateş etme hakkına sahip olduğunuzu düşünmüyorum. U dönüp tekrar geldiğime dair kanıtın varsa gönder, adminler diğer maskeliyi de etiketleyecektir.

#3 - 13.10.2025 04:11
Fear RP sergilemek sadece vurulunca cevap vermemek mi oluyor? OOC hayatında arabanla gezerken 4-5 tane maskeli silahlı adam görünce durup bakabilir misin? Arkadaşım zaten "YÜRÜ" diye bağırmış chatte gözüküyor ona rağmen dönüp izlersen vurulursun, daha fazla yanıt gelmeyecek olayı anlattım arkadaşım adına da savunma yaptım sıkmamızdaki sebep bu şekilde, değerli yetkililerimiz konuyu inceleyip en doğru kararı verecektir iyi günler kardeşim.

#4 - 13.10.2025 04:15
Sana git dememe rağmen, sokağın U bölgesinde 360 atmaya devam ettin. Uyarıya rağmende gitmeyip bunu yapınca otomatik olarak silah ile sıkmak zorunda kaldım.

PM'lere bakarsanız anlarsınız.

#5 - 13.10.2025 19:06
360 attığımı göremiyorum, silah sıktığın yer benim ekran görüntüsünde de belli oluyor. Dümdüz yolumda gidiyorum, hâlâ gerçek bir kanıt atabilmiş değilsiniz. Hoodun içinde dönmediğimi söylüyorum, dönsem bile ne fark eder? Orası bir yol. Savaşta olduğunuzu karakterim nerden bilecek? Ellerinizdeki silahı görüp uzaklaşıyorum. Uzaklaşmamı azmedemediğiniz için, sıkacağınız oluşumu bulamayıp DM açlığınızı yoldan geçen herhangi birisinden gideriyorsunuz. Daha ileti gelmeyecek. Yetklili inceleyebilir.

#6 - 13.10.2025 22:26
Seni uyarıyorum gitmen için, dediğim gibi 360 atıyorsun, PM'lere bakacak olan yetkili olayı kavrayacaktır zaten, bir de yapmamış gibi forumda bu kadar yansıtman gülünç.

Sonuçlanabilir.

#7 - 13.10.2025 22:56
Vurduktan sonra 'amaç ne kral?' yazıyorum, her şey ortada. Sonuçlanabilir.

#8 - 16.10.2025 09:23
Ateş eden iki karakter cezalandırılacak.

(Sokaktan geçen herhangi bir kişiye durduk yere sıkamazsınız. Savunmalarda da elle tutulur bir kanıt / fear rp ihlali vs. yok.)