Konu: Jaronte Creed ve Rashad Covington'un ihlalleri  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.10.2025 13:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaronte Creed @crxmlox Rashad Covington @orange34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
...
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

...

3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

...

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jaronte kendini bagajda taşıdığını iddia ederek arabanın üzerinde seyehat ediyor, yalnızca kasalı araçlar ile bu yapılabilir. Yaptığı kesinlikle ihlal. Rashad ise aracın üzerinde Jaronte seyehat etmesine rağmen, kayalara araba ile tırmanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.10.2025 14:21
Selamlar, şimdi realistik olarak düşünürsek arabaya 5 kişi biniliyor. biz seni bagaja koymak istemedik kendimiz bindik.
Burada bir ihlal yok ne yapalım yer yok diye adamı oradamı bırakalım anlamıyorum? adam sürekli olarak /ado /do kanalından belirtiyordu arka koltukta bagajda gibi. Başka araba olmadığı için o şekilde gelid OOC kin tutarak şikayet açma arkadaşım. Teşekkürler.

#2 - 12.10.2025 14:30
Selamlar, şimdi realistik olarak düşünürsek arabaya 5 kişi biniliyor. biz seni bagaja koymak istemedik kendimiz bindik.
Burada bir ihlal yok ne yapalım yer yok diye adamı oradamı bırakalım anlamıyorum? adam sürekli olarak /ado /do kanalından belirtiyordu arka koltukta bagajda gibi. Başka araba olmadığı için o şekilde gelid OOC kin tutarak şikayet açma arkadaşım. Teşekkürler.
Kural arabanın tavanına çıkamazsın diyor. OOC kin tutarak şikayet açmıyorum kurala bakıyorum açıyorum ve arkadaşın değilim. Rica ederim. Savunmanı yapmışsın umarım cezanı da alırsın.

#3 - 12.10.2025 15:09
Kural arabanın tavanına çıkamazsın diyor. OOC kin tutarak şikayet açmıyorum kurala bakıyorum açıyorum ve arkadaşın değilim. Rica ederim. Savunmanı yapmışsın umarım cezanı da alırsın.
Sen kimsin de zaten benim arkadaşım oluyorsun? Şükret ki seni arkadaş diye hitap ettim Lüzumsuzluk etme. Adam mecbur olduğu için tavana çıktı; ne yapalım, sırtımızda taşıyamıyoruz ya? 'Bagaja atma sistemi' gelsin, bagaja atalım. Sunucuda olmayan bir sistem yüzünden bizi niye suçluyorsun? @Manifesto Bagaja atma sistemi var da biz mi atmadık? Bu konu yüzünden bu şikayete savunma mı yapacağım?"

#4 - 12.10.2025 15:18
Sen kimsin de zaten benim arkadaşım oluyorsun? Şükret ki seni arkadaş diye hitap ettim Lüzumsuzluk etme. Adam mecbur olduğu için tavana çıktı; ne yapalım, sırtımızda taşıyamıyoruz ya? 'Bagaja atma sistemi' gelsin, bagaja atalım. Sunucuda olmayan bir sistem yüzünden bizi niye suçluyorsun? @Manifesto Bagaja atma sistemi var da biz mi atmadık? Bu konu yüzünden bu şikayete savunma mı yapacağım?"

Üslubunca OOC kin tutmayarak, arkadaşın olmayarak ihlal yaptığınız için şikayeti açtığımı söylemişim. Lüzumsuzluk, o bu şu falan hoş değil. İhlal yapmışsın, oyun kuralında yazıyor ben de şikayet açmışım. Ki sana açtığım kısım arabanı kayalardan sürmen, sen o kısma savunma yap arkadaşınsa arabanın üzerine çıktığı kısma savunma yapsın. İyi forumlar dilerim. Savunmalarınızdan sonra bir yönetici şikayeti sonuçlandırabilir.

#5 - 12.10.2025 16:58
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. İki araba rolü sürdürdük. Düşmanlarımıza İC olarak saygımız bulunduğu için Danny McGonagh adlı arkadaşı bagaja atmak istemedik ki bu imajımız açısından yakışmazdı. Dokuz kişi olduğumuz için arabaya sığmadık. Mecbur olarak ben de bagaja geçmek zorunda kaldım. Rolü sürdürmek içinde bagaja geçtim. Bagaja atma muhabbeti kaçırılma rollerinde olan birşey zaten. Diyeceklerim bu kadar, arkadaş ile İC olarak bir musubetimiz bulunduğu için rolde olmak zorundaydım. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.

#6 - 15.10.2025 11:59
Arabaya sığmayacak kadar kişi çıktıysanız bir araba daha temin ederdiniz, kiralardınız. Arabanın tepesinde seyahat etmek ihlal. Kaldı ki şuan farkettim siz emote da atmamışsınız da o kadar şeye de şikayet açmayayım yeter da ceza al al, rica ediyorum oyun kurallarına arkadaşlarınızla beraber uyun.

#7 - 15.10.2025 21:26
Arabaya sığmayacak kadar kişi çıktıysanız bir araba daha temin ederdiniz, kiralardınız. Arabanın tepesinde seyahat etmek ihlal. Kaldı ki şuan farkettim siz emote da atmamışsınız da o kadar şeye de şikayet açmayayım yeter da ceza al al, rica ediyorum oyun kurallarına arkadaşlarınızla beraber uyun.
Emote atmadık ne demek kardeşim, gerek ben bagaja binerken verdim. Bagajdan çıkarırken de arkadaşım çıkardı. Madem şikayet açacaksın kanıtların hepsini koy buraya ben de senin yalan söylediğini kanıtlayayım. Şimdi dersen sen alsaydın, ben senin şikayet açacağını nerden bileyim? Artı olarak tavanda gitmedim, bagajın üstünde gittim bu da küçük bir ayrıntı.

#8 - 16.10.2025 07:01
Emote atmadık ne demek kardeşim, gerek ben bagaja binerken verdim. Bagajdan çıkarırken de arkadaşım çıkardı. Madem şikayet açacaksın kanıtların hepsini koy buraya ben de senin yalan söylediğini kanıtlayayım. Şimdi dersen sen alsaydın, ben senin şikayet açacağını nerden bileyim? Artı olarak tavanda gitmedim, bagajın üstünde gittim bu da küçük bir ayrıntı.

Sıkarken **

#9 - 16.10.2025 11:58
Bu seferlik uyarıyoruz, lütfen rol yaparken daha dikkatli olalım.