Konu: İhlaller  (Okunma sayısı 281 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.10.2025 03:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick_Tucker , Maskeli_34052 / @Gravano  , Christopher_Mills

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vadad_Radkovic / @carlos77

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.00 - 02:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Non-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk ss'te yolumda motorumla gidiyorum ne hikmetse arkadaşlar bir anda yolda karşılaşıyorlar aşağıya inecektim düzgünce role girmek için fakat sebepsizce sopa ve deagle model silah ile ateş altında kalıyorum... sonrasında gelip bir daha aynı kişi tarafından vuruluyorum... ihlallar ;  ateşli silahlar gereğince belirli bir aralık ile yapılması görülebilir. Ve bu arkadaşlar ile bir kez dahi ne bir agrasif role nede bir başka bir yerde role girdim. ; Şahit olan arkadaş birinci ss'te görüldüğü üzere ileride yatmış durumda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/11aoc6z https://hizliresim.com/omrj1w1

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların gereken cezayı, böyle arkadaşların silahlarını avurup savurmaları göz ardına alınarak (kişilerin seviyesi'de dikkate alınarak) silahların el konularak gereken cezayı almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 14.10.2025 07:47 Enes005 »

#1 - 13.10.2025 13:23
@reagan Arkadaşların yapacak savunması yok sanırım 24 saati geçti sonuçlanabilir.

#2 - 14.10.2025 00:17
saat 03.00'dan önce yapacağım savunmayı

#3 - 14.10.2025 02:05
birinci olarak
kaçırdığımız adamı kaçırmaya çalışıyorsun. sonra da seni burada bırakıyorum, vurabilecek olmama rağmen vurmuyorum
https://streamable.com/hb9cdo

ikinci olarak
kaçırdığımız adamları sakladığımız yerde kapıyı kırıp girmeye çalışıyorsun. yetmiyor köşeden motorla bizi izliyorsun ki zaten sen kendin bunu kabul etmişsin

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk ss'te yolumda motorumla gidiyorum ne hikmetse arkadaşlar bir anda yolda karşılaşıyorlar aşağıya inecektim düzgünce role girmek için fakat sebepsizce sopa ve deagle model silah ile ateş altında kalıyorum... bir de yetmiyor bu arkadaşların kapısını kırıyorum... sonrasında gelip bir daha aynı kişi tarafından vuruluyorum... ihlallar ;  ateşli silahlar gereğince belirli bir aralık ile yapılması görülebilir. Ve bu arkadaşlar ile bir kez dahi ne bir agrasif role nede bir başka bir yerde role girdim. ; Şahit olan arkadaş birinci ss'te görüldüğü üzere ileride yatmış durumda

hem kaçırdığım adamı kurtarmaya çalış, hem adam kaçırdığımız yerin kapısını kır, sonra da niye vuruldum de

#4 - 14.10.2025 07:41
Selam, iyi forumlar. Konuyla alakalı bir bağlantım bulunmamakla beraber birşey izah etmek isterim.

Bu rolü discord üzerinden yayın şekli olarak izlemekteydim, @Gravano sen zaten 9 saniyelik bir kanıt atmışsın, fakat video kaydını kapattıktan sonra Jhon_ Lazia'ı vuruyorsun.
Sadece burada vurmuyorum diyerekten video almısşın, Radoslav karakteri role zaten dahil olmadı, kendisi dahil olmayarak OOC jail'e gönderildi, bu sebepten ötürü boşu boşuna vurmuş oluyorsun. :D

Bu arada varsa bi ekstra screenshot veya video kaydın, Jhon_Lazia'nın kapıyı kırdığına dair, ekleyebilirsin.

#5 - 14.10.2025 08:00
Merhabalar, screenshotlarda gözüktüğü üzere 1 saat dolmadan 2. RK'a düşüyorum, şahıslarla alakalı bir bağlantım veyahutte bir rolüm bulunmamaktadır. Yaptıkları spawnkill'dir, açıkca herşey gözükmektedir, screenshot'lara bakarsanız, saatleri görebilirsiniz.

#6 - 15.10.2025 00:28
Selam, iyi forumlar. Konuyla alakalı bir bağlantım bulunmamakla beraber birşey izah etmek isterim.

Bu rolü discord üzerinden yayın şekli olarak izlemekteydim, @Gravano sen zaten 9 saniyelik bir kanıt atmışsın, fakat video kaydını kapattıktan sonra Jhon_ Lazia'ı vuruyorsun.
Sadece burada vurmuyorum diyerekten video almısşın, Radoslav karakteri role zaten dahil olmadı, kendisi dahil olmayarak OOC jail'e gönderildi, bu sebepten ötürü boşu boşuna vurmuş oluyorsun. :D

Bu arada varsa bi ekstra screenshot veya video kaydın, Jhon_Lazia'nın kapıyı kırdığına dair, ekleyebilirsin.
kanıt atsana kanki radoslav oradan biraz sonra vurulup yki yaptığı için justice tarafından atılıyor. kanıt atmayacaksan bir daha dahil olmadığın şikayete tek bir yorum bile yazma

Merhabalar, screenshotlarda gözüktüğü üzere 1 saat dolmadan 2. RK'a düşüyorum, şahıslarla alakalı bir bağlantım veyahutte bir rolüm bulunmamaktadır. Yaptıkları spawnkill'dir, açıkca herşey gözükmektedir, screenshot'lara bakarsanız, saatleri görebilirsiniz.
kapıyı kırarak bunu göze alıyorsun ki birincide seni yaralayan ben değilim

#7 - 15.10.2025 08:22
Sonuç olarak ben ordan rastgele durup kalabalığa bakıyorum, adamın benim motoruma atlaması benim sorunum değil, inmesi için duruyorum zaten bana sikmaniz ayrı bir gariptir ki ben orda dururken adamı vuruyorsunuz yetmiyor bana sıkmaya devam ediyorsun?? Bir kez bile role girmedim seninle ne de bir yerde karşılaştım nede o karakterlerle bir rolüm oldu. gereğinden fazla uzadı sonuçlanabilir. @reagan

#8 - 15.10.2025 09:19
Sonuç olarak ben ordan rastgele durup kalabalığa bakıyorum, adamın benim motoruma atlaması benim sorunum değil, inmesi için duruyorum zaten bana sikmaniz ayrı bir gariptir ki ben orda dururken adamı vuruyorsunuz yetmiyor bana sıkmaya devam ediyorsun?? Bir kez bile role girmedim seninle ne de bir yerde karşılaştım nede o karakterlerle bir rolüm oldu. gereğinden fazla uzadı sonuçlanabilir. @reagan

Madem rolün yok ek olarak eklediğin kanıttaki kapıyı kırmaman için sana çektikleri ihtar ne o halde? Madem adam sen olayı izlerken kalabalığa bakarken motoruna bindi ne o halde hala kapıyı kırıp adam kurtarmaya çalışıyorsun? Madem ilkinde vuruldun tarafımızca ne diye hala aynı bölgede operasyon çekmeye çalışıyor vurulduğun adamların bölgesinde kahramanlık yapıyorsun? Gerçekçi olalım, ikinci kez vuruldum dediğin görüntüde kilit kırdığın için sana yaptıkları rol de gözüküyor. Sen bizle rol yapmadığını iddia ederken kendi görüntülerinin ikisinde de münakaşa yaşayan iki grubun arasında ve karşı tarafın yanındasın. Ve bundan dolayı da vurulmuşsun. Ekran görüntülerimi kontrol edeceğim kapı kırıldığında iş yerindeyim, yine arkadaşlar da kontrol edecek. Kapıyı kırdığın net olsa da kendi eklerinde biz sana bir kanıt atalım sen inkar ettiğin ama yaptığın şeyi kabullen.

#9 - 17.10.2025 08:27

Madem rolün yok ek olarak eklediğin kanıttaki kapıyı kırmaman için sana çektikleri ihtar ne o halde? Madem adam sen olayı izlerken kalabalığa bakarken motoruna bindi ne o halde hala kapıyı kırıp adam kurtarmaya çalışıyorsun? Madem ilkinde vuruldun tarafımızca ne diye hala aynı bölgede operasyon çekmeye çalışıyor vurulduğun adamların bölgesinde kahramanlık yapıyorsun? Gerçekçi olalım, ikinci kez vuruldum dediğin görüntüde kilit kırdığın için sana yaptıkları rol de gözüküyor. Sen bizle rol yapmadığını iddia ederken kendi görüntülerinin ikisinde de münakaşa yaşayan iki grubun arasında ve karşı tarafın yanındasın. Ve bundan dolayı da vurulmuşsun. Ekran görüntülerimi kontrol edeceğim kapı kırıldığında iş yerindeyim, yine arkadaşlar da kontrol edecek. Kapıyı kırdığın net olsa da kendi eklerinde biz sana bir kanıt atalım sen inkar ettiğin ama yaptığın şeyi kabullen.
Soygun için giriyorum ben oraya ve sadece 2dk içeri girip cikiyorum olayı savurganlık yaparak yapmayın sonrasında dışarı siz çıktığınızda zaten uzaklaşıyorum bunu gören sizde direkt sıkma eyleminde bulunuyorsunuz ki olay sadece bı aoygundan ibaret, gerçekçi olalım diyorsun ya benim kiridgimi nerden ne ara görüyorsun da? Gelip bana sıkma eyleminde bulunuyorsun? Kamera falan diyeceksin hiç girme daha 5dk olmadan gelip bana ateş açıyorsunuz ki içeri girdim dediğim gir çık tan ibaret olduğu, kapıda boştu ayrıca her neyse, Arkadaşların Non-Rp kapmasinda işlem görmeleri goz ardı edilerek rolün öncesinde dahi orada tesadüfen geçerken sıkmaları göz ardı edilerek loglar gereğince kanıtlanabilir. Daha fazla ileti gelmeyecek ve 3.sahislarin daha fazla ileti atmamamsini talep ederek, gereğinin yapılmasını istiyoruz.