Sarah Southamper’ın YolculuğuBir geçmiş, bir kaçış ve yeni bir başlangıç…
Sarah Southamper, adını ailesinden almıştı ama hayatı boyunca hiçbir zaman o isme ait hissetmemişti. İngiltere'nin sisli kırsallarında büyüyen Sarah, zengin ama bir o kadar da soğuk bir ailenin büyük kızıydı. Babası işkolik, annesi ise toplumun dedikodusuna göre “kusursuz” bir ev hanımıydı. Ancak evin içinde kurallarla çevrili, duygudan yoksun bir hapishane vardı. Özellikle küçük kız kardeşi Silvana doğduktan sonra Sarah, daha da yalnız hissetmeye başlamıştı.
Silvana ise tam tersine, daha uysal, daha içe dönüktü ama Sarah onu hep kolladı. Çünkü kimse onları gerçekten kollamıyordu.
Yıllar geçti. Sarah, toplumun beklentilerine rağmen kendi yolunu çizdi. Önce psikoloji okudu, ardından meslek hayatına adım attı. İnsanların zihnine ve ruhuna dokunmak, onların yaralarını anlamak onun için bir görevden çok bir varoluş sebebiydi. Fakat içindeki eksiklik, kendi ailesinden aldığı yaralar bir türlü kapanmadı.
Aşk Yolculuğu..Sarah Southamper, James’le evlendiğinde babasından farklı biriyle hayat kurduğunu sanmıştı. James nazikti, zeki ve güven vericiydi. Ama zamanla fark etti: James’in sevgisi vardı, ama önceliği hep işleri olacaktı.
Her akşam boş kalan yemek masası, sessiz geçen tatil planları, ertelenen konuşmalar… Sarah için tanıdıktı bu senaryo. Babasının gölgesi gibi ilerliyordu evliliği—soğuk, mesafeli, takvimle yaşanan bir ilişki.
Bir gece James’e baktı ve içinden geçen tek cümleyi söyledi:
“Ben, senin ikinci önceliğin olmak için evlenmedim.”
Boşanma hızlı oldu. Ne büyük kavgalar, ne gözyaşı… Sadece iki insanın, farklı yolları olduğunu kabul etmesi.
Sarah gitti. Ardına bakmadan. Ve bu sefer kendi hayatına öncelik vermeye karar verdi.
"WM Corporation"Boşanmasından sonra Sarah Southamper kendini yeniden inşa etti. Sessizce, ama kararlılıkla.
Rodeo’ya geldikten birkaç yıl sonra Elisa'nın desteğiyle küçük bir danışmanlık ofisinden yola çıktı, ardından WM Corporation’ın hisselerini devraldı. Artık o sadece bir psikolog değil, onlarca mekanı yöneten, yüzlerce çalışana ilham veren bir şirket sahibiydi.
İş dünyasında adı "soğukkanlı ama adil" olarak anılıyordu. Kararları net, vizyonu güçlüydü. Her başarısıyla kendi geçmişine bir çizgi daha çekti.
Sarah artık sadece ayakta kalan bir kadın değil, ayakta tutan bir kadındı.