Arkadaşım bir halt yedi, o haltı yerken de engel olmak için yanındaydım doğru. Fakat o bunu gerçekleştirirken ben hala onu ikna etmeye çalışıyordum yapmaması için. PM üzerindeki konuşmalarda da adam gibi durumu izah etmişim zaten, sonrasında siz benim etrafımı sardığınızda korku rolüne kadar yaptım sonrasında da gittim zaten. Bu bir anda olduğum yeri belirsiz imkanlarla tespit edip 5 kişi taramanız için geçerli değil diye düşünüyorum.
Eğlenip hoodunuzu trollediğim yok, PM üzerinden sizlerle de yapmış olduğum konuşmalarda benim herhangi bir ters amacımın olmadığını ve onu durdurmak için orada olduğumu benim kadar siz de biliyorsunuz. Üstümde silah yoktu, sadece ikna etmek icin oradaydım. Kendisine söyle; oyuna girsin dediğinizde kendisine iletmiştim hatta. Ters bir amacım yoktu başından beri, dediğim gibi.
Ek olarak, korku rolünü sergiledim ve aranızdaki kişilerden birisi kontrol amaçlı üstümü kontrol etti, üstüm o anda temizdi. Departmana ait olan bir silahı sivildeyken almadım. Kontroller de edilebilir. ((Arkadaşlarınızın üstümü aradığına dair rol kanıtı;
https://hizliresim.com/af7qdk3))