Konu: Brody Hopkins Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.10.2025 16:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Brody Hopkins @Musdo
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.10.2025 / 15:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlara eklediğim videolarda gözüktüğü üzere kişi şahsıma ait bisiklete binip rahatça saniyelerce sürüyor.Videonun bittiği kısımdan sonra en az  5-6 saniye daha sürüyor peşinden koştuğumu görünce duruyor.Lag veya bug olduğunu kesinlikle düşünmüyorum olmadığını kanıtlayan videoda kanıtlara ekledim incelenebilir.[/b][/font]

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Ek olarak yüksek ihtimalle savunma yapacak şahıs bug veya lag olduğunu savunacak ancak bu sampta bilinen bir durum olsa dahi hiç bir bug veya lag sunucuda bu kadar uzun başkasına ait bisikleti sürmenizi sağlamıyor.Daha önce bundan dolayı banlanan çok kişi gördüm kişinin banlanmasını talep ediyorum.

#1 - 11.10.2025 17:04

VPN açık şekilde oyuna girdiğim için pingim yüksek olabiliyor ondan dolayı böyle bir durum gerçekleşti. Ben o sırada orada yürürken elim F tuşuna deyiyor ve bisiklete yanlışlıkla biniyorum. Zaten yıllardır oynayanlar bilir bisiklete tam binecekken W basarsanız bir kaç defa bu şekilde gidebiliyor. Arkadaş yeni bir üye olduğundan dolayı bunu bilemeyebilir ama yetkililer bu durumu zaten bileceklerdir. Video kaydında da görüldüğü üzere pedal atmıyorum. Laglı bir şekilde denerseniz böyle bir durum olduğu görülebilir, ortada hile falan yok. Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#2 - 15.10.2025 15:41
SAMP'ta ara sıra nadir de olsa yaşanılan bir bug olduğundan dolayı işlem uygulanmayacak. Bug olduğunu bisiklete binme anında ilk hızlanışından ve tam köşeye yaklaşırken hızın bir anda yavaşlamaya başladığından anlayabilirsiniz. Hile tespit edilmedi.