Vice Samp'ı oynamaktaydım, Vice Online açıldığında oynamaya gittim ancak Samp'a alışkın olduğum için bir türlü ortama ısınamadım. Oluşum açıp yönettim, aylarca sunucuda oynadım. Samp'ı bırakıp gittiğim için açıkçası pişmanlık duyuyorum. Vice Samp'ın kitlesi daha fazla ve rol kalitesi olarak Samp kitlesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bence Vice Online kısmının sistemsel olarak daha gelişmesi gerekli, ancak ben yine de Vice Online'ın sistemlerinin zamanla yükleneceğinden zaten haberdarım. Vice Online'ı bir süre oynadıktan sonra aynı oyuncu kitlesiyle kilitli kalıyorsunuz ve roller bence döngüye giriyor. Kitle aynı olunca ve rolleyen oyuncuları artık ezberlediğiniz için sıkmaya başlıyor. Ben de bu sebeplerden dolayı Vice Online'ı bırakıp Samp'a geri dönmeye karar verdim. Zaten piyasada günümüzde en iyi Samp roleplay sunucusu Vice Roleplay, bunu bilmeyen yoktur. (Vice açıldığından beri en iyi Samp sunucusu oldu, orası ayrı.

) Günümüzde açılan ya da açılmaya çalışılan roleplay sunucuları tutmuyor ve ilerlemiyor. Bu nedenden dolayı Vice'a geri başlamanı şiddetle öneriyorum. Vice Online'ı da öneriyorum, rollerken bir sıkıntı yaşamazsın ama söylediğim durumları bir gözden geçir derim. İki roleplay sunucusunun da tadı farklı, kişilerin zevkine göre değişir, ancak ben bu nedenlerden dolayı Samp'a geri dönmeye karar verdim.