Konu: Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.10.2025 03:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mira_Barunes @HalilEfee34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gwayne_Cadwyn @gokturk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda sakince yürüyordum, Mira_Barunes isimli karakter Feltzer marka aracını üstüme doğru sürüp arabadan atlıyor, sonra hiç birşey olmamış gibi koşarak gidip başka bir araca biniyor PM üzerinden soru işareti atıyorum kişi pm- yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/8lbhw6
Ek açıklamalar(varsa): Kendisi bir de birlikte R19 olucak :lol:

#1 - 11.10.2025 04:04
ben de gördüm küçük çocuğu ezdi bilerek

#2 - 11.10.2025 12:33
İlk olarak merhaba, kiralık araçla yolda gidiyorum acelem olduğu için bir anda araçtan atlıyorum, direk gidiyorum. Araç kişiyi eziyor yolun ortasında durduğu için bilerek yapsam bile kişi yaralı rolü bile yapmıyor halan yürümeye devam ediyor. Pm atıp rahatsızlık veriyor. Şahit olarak eklediği arkadaşta videoda gözükmüyor. İc olayı ooc'e taşımamanı rica ederim.
« Son Düzenleme: 11.10.2025 12:41 HalilEfee34 »

#3 - 11.10.2025 15:11
İlk olarak merhaba, kiralık araçla yolda gidiyorum acelem olduğu için bir anda araçtan atlıyorum, direk gidiyorum. Araç kişiyi eziyor yolun ortasında durduğu için bilerek yapsam bile kişi yaralı rolü bile yapmıyor halan yürümeye devam ediyor. Pm atıp rahatsızlık veriyor. Şahit olarak eklediği arkadaşta videoda gözükmüyor. İc olayı ooc'e taşımamanı rica ederim.
Videoda gözüküyor dostum Araç beni eziyor ve sen arkana bile bakmadan gidiyorsun videoda bariz bir şekilde görünüyor yönetimi kandırmaya gerek yok Ayrıyetten PM üzerinden verdiğin cevap ne kadar boş bir oyuncu olduğunun kanıtıdır. Şahit konusuna gelirsek Göktürk arkamdan geliyordu chat kısmına bakarsanız anlaşılabilir videodan ss alıp ekleyebilirim sorun değil.
« Son Düzenleme: 11.10.2025 15:48 Relaxsal »

#4 - 11.10.2025 16:55
Şikayet incelendi.

Colby_Ishtarr karakteri Yaralı Kural İhlali nedeniyle cezalandırılacak.

Mira_Barunes karakteri Powergaming ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Colby karakteri, sürekli roleplay politikasına uygun hareket etmesi ve buna bağlı aracın çarpmasına karşılık eylem bildirmesi ve rolünü sürdürmesi gerekirdi. Mira karakteri ise hareket eden bir araçtan atlayıp, hiçbir şey olmamış gibi davranması nedeniyle ihlale karşılık ceza alacak.

K&A