Konu: [10.10.2025 - Krikor_Sasunyan] 3. Parti Yazılım  (Okunma sayısı 936 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2025 04:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Krikor_Sasunyan @hemso

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rothstein Birlik Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.10.2025 23:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı yapılan: Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rothstein - Kasparov savaşı esnasında, Krikor_Sasunyan isimli şahıs, Sobeit veya benzeri bir yazılım yükleyerek sunucudaki diğer oyunculara karşı üstünlük sağlamış olup, girilen savaş rolünde haksız kazanç sağladığı ekran görüntüsüyle sabittir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18683223/image.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin üzerinde 2001 ID'li bir AK-47 bulunmakta, bu silahın ve diğer malvarlıklarının aktarımını önlemek adına log takibi yaparsanız sevinirim, hoş olmadı, arkadaşların bu oyunu bir oyun olduğunu unutmadan oynamasını dilerim.

#1 - 10.10.2025 13:59
24 saat içerisinde savunmanızı yapın. @hemso

"Hileci/Bugger Bildirimi" konusuna taşındı.

#2 - 10.10.2025 21:45
Spoiler: GösterGizle

İyi akşamlar.

Genelde oyunu video çekerek oynuyorum, ihlal durumunda elde tutulabilir bir kanıt olsun diye ama başıma böylesi bir saçmalığın geleceğini de tahmin etmemiştim. Depolama alanı konusunda da sorun yaşadığım için videoları gerekli olan kısımlarında başlatıp geri kapatıyorum. Şikayetteki ekran görüntüsünün yaşandığı güne dair olan tüm videoları kanalıma yükleyip sizlere sundum. Toplamında on dakika gibi bir süre video paylaştım sizlere. Hasan arkadaşımın da söylediği gibi, discord üzerinden alınan hiçbir ekran görüntüsü kanıt niteliği taşımaz. Bir tane ekran görüntüsüyle de birinin hile olduğunu kanıtlayamazsınız. Geldiğimiz yıla bakacak olursak da yapay zeka araçlarının geldiği son durumları herkes biliyor, ekran görüntüsüne birçok işlem yapılabilir, göz yanıltılabilir. Bu tarz bir suçlamayı da kabul etmiyorum, şikayetin videolarıma bakılarak detaylı incelenip sonuçlandırılmasını istiyorum.

Böylesi bir hileyi kullanan birisi de çatışma alanındayken açıp etrafını bir kontrol edip geri kapatır diye düşünüyorum.

#3 - 12.10.2025 02:32
İnceleniyor.

#4 - 15.10.2025 15:47
Söylediğiniz gibi video kaydı açık oynuyorsanız ve kanıt topluyorsanız. Yaklaşık on dakika da süren bir video kaydınız varsa. Neden AK47 verildiği sırada bir kanıtınız bulunmuyor? Herhangi bir bugtan ötürü silahınız silinirse, nasıl bir kanıt sunacaktınız? Çelişkili bir savunma olarak göz önünde bulundu. Depolama alanı buna mazeret değil çünkü herhangi net bir ihlal yapılmayan video kayıtları toplam 10dk olacak şekilde elinizde. Onlar silinip daha önemli anlar neden bulundurulmadı?

Krikor karakteri Hile Kullanımı sebebiyle yasaklanacak.

2001 ID'li silah silindi. Silahın aktif kullanıcısı @umraniyespor discord ticket açarak iletişime geçin.
« Son Düzenleme: 15.10.2025 15:50 Justice »