Konu: [08.10.2025] Sam Muckley  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.10.2025 23:20
Selam, bana ateş açmak için halen bir yeterli kanıt göremedim. Arkadaşın ile 1vs1 dövüşürken, üçüncü parti kişi olarak bir anda koşup ateş açman senin rol anlayışını yeterince ortaya sunuyor. Üstelik "/id finlay" yazman bir anlam ifade etmiyor.

Şikayet senin adına açılmışken okları bana çevirmeye çalışman, gülünç ve utanç verici. Daha fazla yorum atmayacağım, şikayet sonuçlanabilir.
Üçüncü parti kişi dediğin karakter Kieran ile kardeş rolü yapıyor ve birlik yönetiyor. Gözümün önünde kardeşimi mi dövdüreceğim neyini anlamıyorsun?

"Saat gece 2 oyundan çıkacağım" deyip gece 4te oyunda olman fazlaca komik. Hile kullanıp ban yemişsin utanç verici kısım bu.  :garip: Şikayet sonuçlanabilir, toxiclemek yerine sonuçlanmasını bekle.

Alıntı
bir anda koşup ateş açman senin rol anlayışını yeterince ortaya sunuyor.
?
« Son Düzenleme: 08.10.2025 23:22 et yiyen çiçek »

#11 - 09.10.2025 17:01
Selam, bana ateş açmak için halen bir yeterli kanıt göremedim. Arkadaşın ile 1vs1 dövüşürken, üçüncü parti kişi olarak bir anda koşup ateş açman senin rol anlayışını yeterince ortaya sunuyor. Üstelik "/id finlay" yazman bir anlam ifade etmiyor. İsterse 1.derece akraban olsun kardeşim, kimse kimse için bu devirde silah patlatmıyor, anlaşmalı olmamasına rağmen ikimiz arasındaki rolde ben silah çekmediysem sen ne alaka cano? Üstelik R6 arkadaşı, R19'a çekmen komiğime gitti. :D

Şikayet senin adına açılmışken okları bana çevirmeye çalışman, gülünç ve utanç verici. Daha fazla yorum atmayacağım, şikayet sonuçlanabilir.
sürekli yanıtı değiştirip kurnazlık yapman doğru bir hareket değil, kieran karakteri her zaman r19du.
kieran karakterinin sana saldırma sebebi, hakkında açılan diğer şikayette belli, hurdalıkta araba parçalatıp para vermeden kaçman senin dayak + mermi yemene sebep oldu, hurdalık valachi'ye ait ve masa ortağı + onaylı hood olan çingene birliğine verildi.
Richard Lombardi ile yapılan toplantıda Lombardi bize "hurdalıkta istediğini yapabilirsiniz, isterseniz kafalarına sıkın" dedi. Bu sebepten vuruldun. Sürekli yanıtını değiştirip değiştirip kurnazlık yapma çabanı anlıyorum, fakat bu etik bir hareket değil.

Bu sste görüleceği gibi, para vermeden kaçıyorsun

Kieran karakteri 5 dakika sonra beni arayıp hurdalığa silahla gelmemi söylüyor

Sonrasında Kieran karakteri ile brawl atarken gelip seni silahla vuruyorum. Olay bu kadar basit.

@reagan sonuçlanabilir, arkadaş sürekli yanıt değiştiriyor.

#12 - 09.10.2025 19:05
Şikayet reddedildi.